MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Δάκης, ο Πάνος Δέρβος & η Έλενα Περβαινά στο NJV Athens Plaza

Οι τρεις καλλιτέχνες επιστρέφουν στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza από τις 25 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Μετά από μία ήδη επιτυχημένη σεζόν, ο Δάκης, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά, επιστρέφουν και πάλι στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza κάθε Παρασκευή και Σάββατο και εγγυώνται βραδιές ποιοτικής διασκέδασης, με τα γνωστά τραγούδια του Δάκη αλλά και πλούσιο εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο να γίνονται η καλύτερη συντροφιά.

Από τις 25 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στον ημιόροφο του NJV Athens Plaza, το Explorer’s Bar-Bistro, ένα ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο bar-bistro, θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς της νυχτερινής ζωής της Αθήνας χαρίζοντας μοναδικές βραδιές απόλαυσης γεμάτες μουσική και τραγούδι, παρέα με εξαιρετικά cocktail, πλούσια λίστα κρασιών αλλά και επιλογές φαγητού, όπως mix grill κρεατικών, θαλασσινών καθώς και plateau αλλαντικών και τυριών κ.α.

Αυτό τον χειμώνα απολαύστε βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδι στο ωραιότερο σημείο της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος.

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar-Bistro ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NJV Athens Plaza | Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2 | Πλατεία Συντάγματος | TK 105 64 | Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b