MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 25 έως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΌΠΕΡΑ

“Powder Her Face” στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Τολμηρή, προκλητική και αιχμηρή, η σπουδαία σύγχρονη όπερα Powder her face (1995) του Τόμας Άντες, έρχεται σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη. Η όπερα με την «πιο άσεμνη άρια που γράφτηκε ποτέ», είναι βασισμένη στη σκανδαλώδη ζωή της δούκισσας Μάργκαρετ Κάμπελ του Αργκάιλ, γνωστής με το προσωνύμιο «βρόμικη δούκισσα», η οποία το 1963 σόκαρε το κοινό της Αγγλίας με τις σεξουαλικές της ακρότητες. Θεωρείται ένα σύγχρονο κλασικό έργο και μια από βρετανικές όπερες που ανεβαίνουν πιο συχνά τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 25/10, 20.30, Κυριακή 27/10, 19.00
Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ΚΠΙΣΝ
15€, 20€, 10€

ΜΟΥΣΙΚΗ

The Dream Syndicate στο Fuzz Club

Οι Steve Wynn, Dennis Duck, Mark Walton και Jason Victor θα ξαναβρεθούν στη σκηνή του Fuzz Live Music Club το Σάββατο 26 Oκτωβρίου, για να μας χαρίσουν μία βραδιά αυθεντικού rock’n’roll όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι εξαιρετικοί Dustbowl.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 26/10, 20:00
Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1
23 ευρώ (ένα εισιτήριο), 40 ευρώ (δύο εισιτήρια)

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Half Note

Η παρέα μουσικών από την βόρεια Ελλάδα, με τον Αργύρη Μπακιρτζή και την ιδιότυπη φωνή του, που εμφανίστηκαν στη δισκογραφία στις αρχές της δεκαετίας του ’80, επιστρέφουν για 5η χρονια στη σκηνή του Half Note, με μια φρέσκια εμφάνιση και με εναλλασσόμενη κάθε βράδυ σύνθεση προσώπων επί σκηνής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 25/10, Σάββατο 26/10, 22:30
Κυριακή 27/10, 21:30
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
15€, 20€, 25€

Η Χριστίνα Μαξούρη στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η Χριστίνα Μαξούρη έρχεται στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή με μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, στο πλαίσιο της νέας σειράς συναυλιών με τίτλο Συναισθησία. Η ερμηνεύτρια θα μας μυήσει στο νοσταλγικό μουσικό σύμπαν της. Από τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδάκι, μέχρι τον Σαββόπουλο και τον Δεληβοριά, από την Καραΐνδρου και τον Λάγιο, μέχρι τον Κραουνάκη και τον Bregović, επιλέγει παλιά και νέα τραγούδια, πλάι στα κομμάτια του πρώτου της δίσκου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 25/10, 20:30
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Παγκράτι
11€, 15€

ΣΙΝΕΜΑ

Τζούντι

Η ταραχώδης και βουτηγμένη μέσα στο κινηματογραφικό όνειρο (που καταλήγει εφιάλτης) ζωή της Τζούντι Γκάρλαντ, μέσα από τη συγκινητική ερμηνεία της Ρενέ Ζελβέγκερ.
Κριτική της ταινίας και τρέιλερ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b