MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Madam Secretary Κ6 Ε1

Πρεμιέρα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 στο COSMOTE SERIES HD.

Monopoli Team

48 ώρες μετά την Αμερική

Στη σειρά Madam Secretary πρωταγωνιστεί η Téa Leoni ως Elizabeth McCord, η ευφυής και αποφασισμένη υπουργός που οδηγεί τη διεθνή διπλωματία, μάχεται την πολιτική γραφείων και παρακάμπτει το πρωτόκολλο καθώς διαπραγματεύεται παγκόσμια και εσωτερικά ζητήματα, τόσο στο Λευκό Οίκο όσο και στο σπίτι.

Μια καθηγήτρια του κολλεγίου και μια λαμπρή πρώην εργαζόμενη στη CIA που αποχώρησε για ηθικούς λόγους, η Elizabeth επέστρεψε στη δημόσια ζωή κατόπιν αιτήματος του προέδρου Conrad Dalton μετά τον ύποπτο θάνατο του προκάτοχού της. Ο Πρόεδρος εκτιμά τις μη πολιτικές προσδοκίες της McCord, τις βαθιές γνώσεις της για τη Μέση Ανατολή, την έφεση της στις γλώσσες και την ικανότητά της να σκέπτεται έξω από τα συνηθισμένα.

Η ομάδα της McCord περιλαμβάνει την επικεφαλής του προσωπικού της Nadine Tolliver, τον ομιλητή Matt Mahoney, την συντονιστή Τύπου Daisy Grant και τον γοητευτικό βοηθό της, τον Blake Moran.

Καθώς η McCord συζητά τα προβλήματα του τρίτου κόσμου, διαχειρίζεται ξένους αξιωματούχους και μάχεται με τον εριστικό Russell Jackson επικεφαλή του προσωπικού του Προέδρου, αυτό είναι μόνο μια προθέρμανση για όταν πηγαίνει στο σπίτι της, στον υποστηρικτικό σύζυγο της, Henry και στα τρία παιδιά της, όπου η πολιτική και ο συμβιβασμός αποκτούν νέο νόημα.

Η ηθοποιός Tea Leoni είναι στην πραγματική ζωή ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Tim Daly.

Κατηγορία: Ηθοποιοί: Τία Λεόνι, Τιμ Ντέιλι, Κιθ Κάρανταϊν

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b