MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Η Αποκάλυψη, του Ιωάννη, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου στη Στέγη

Η Δευτέρα Παρουσία, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες, οι Επτά Σφραγίδες, ο Αμνός του Θεού, ο 666. Ένα από τα πιο επιδραστικά και δυσερμήνευτα κείμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας γίνεται υλικό για μια σύγχρονη σκηνική τελετουργία του βιβλίου της Αποκάλυψης του Ιωάννη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 4/10, Σάββατο 5/10, Κυριακή 6/10, 20:30
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
5-20€

Μέγας Ιεροεξεταστής & Δαιμονισμένοι του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο δραστήριος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Χατζής καταπιάνεται με δύο σπουδαία έργα του μεγάλου Ρώσου μυθιστοριογράφου: τον Μεγάλο Ιεροεξεταστή, όπου πρωταγωνιστεί η Λυδία Κονιόρδου και τους Δαιμονισμένους, όπου συμμετέχει μία ομάδα ταλαντούχων νέων ηθοποιών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 4/10 & Σάββατο 5/10, 21:00
Κυριακή 6/10, 18:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
12€ – 20€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Ρεσιτάλ, του Μάνου Χατζιδάκι στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Ο Κύκλος Μάνος Χατζιδάκις συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη καλλιτεχνική περίοδο στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και κάνει έναρξη με το περίφημο «Ρεσιτάλ». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για πιάνο και φωνή, το οποίο είχε διαμορφώσει ο ίδιος ο Μάνος Χατζιδάκις και το παρουσίαζε με τον βαρύτονο Σπύρο Σακκά. Περιλαμβάνονται τα έργα Δύο ναυτικά τραγούδιαΟ κύκλος του C.N.S., Ο κύκλος με την κιμωλία, Καπετάν Μιχάλης και Ο Μεγάλος Ερωτικός.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 4/10 & Σάββατο 5/10, 20:30
Εθνική Λυρική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ
10€ – 20€

ΈΚΘΕΣΗ

Το νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή ανοίγει για το κοινό

Το επιβλητικό κτήριο της οδού Ερατοσθένους 13, μόλις λίγα μέτρα από το Καλλιμάρμαρο, στεγάζει τη συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, η οποία είναι προσβάσιμη στο κοινό από Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ενώ μελλοντικά το νέο Μουσείο Γουλανδρή θα φιλοξενεί και περιοδικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 4/10, 10:00 – 22:00
Κυριακή 6/10, 10.00-18.00
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Παγκράτι
8€, μειωμένο 6€

ΤΑΙΝΙΑ

Joker

Το Χρυσό Λιοντάρι στη Βενετία εγγυάται μια τρομακτικά πετυχημένη καριέρα για την ταινία του Φίλιπς που μπορεί να φτάσει μέχρι τα όσκαρ. Μάλιστα ίσως και να γελάσει τελευταία στην κρίσιμη βραδιά.
Ο Άρθουρ Φλεκ είναι ένας stand up comedian που δύσκολα καταφέρνει να κάνει το κοινό να γελάσει. Όμως μπορεί να το κάνει να τρομάξει και το σημαντικότερο; Πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενε.
Κριτική ταινίας και αίθουσες προβολής.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b