MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 top επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Χοηφόροι, από την τριλογία της Ορέστειας
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Ορέστεια του Αισχύλου: Η τριλογία για δύο βραδιές στο Θέατρο Βράχων

Η τριλογία της Ορέστειας από το Εθνικό Θέατρο ολοκληρώνει την περιοδεία με δύο βραδιές στο Θέατρο Βράχων, όπου θα παρουσιαστεί το α΄μέρος, ο «Αγαμέμνων» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και το β’ μέρος οι «Χοηφόροι» και οι «Ευμενίδες» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 20/9, 21:00
Σάββατο 21/9, 21:00
Θέατρο Βράχων
15€, 12€, ημέρα α’ & ημέρα β’: 25€, 22€ μειωμένο

Ο John Cleese των Monty Python στο Ηρώδειο

Ο John Cleese, ένας τους κορυφαίους κωμικούς των τελευταίων δεκαετιών και ιδρυτικό μέλος των Monty Python έρχεται στο Ηρώδειο  στο πλαίσιο της περιοδείας του «Last Time To See Me Before I die». Μία παράσταση που θα περιλαμβάνει μεγάλες στιγμές της καριέρας του μέσα από ένα μοντάζ δημοφιλών clips και live comedy για πρώτη και ίσως «τελευταία» φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού.
Παρασκευή 20/9, 21:00
Ηρώδειο
25€-95€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Apparat στο Gagarin

Δύο μήνες μετά την εμφάνιση του στο θρυλικό Montreaux Jazz Festival, ο Apparat έρχεται στο Gagarin για ένα ατμοσφαιρικό live ηλεκτρονικής μουσικής. Γνωστός και ως Moderat, ο Βερολινέζος έχει γράψει κομμάτια που έχουν ακουστεί στο «Breaking Bad», στο «Skins» και στην ταινία Annihilation, ενώ τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το LP5, την πιο minimal δουλειά του μέχρι σήμερα.
Παρασκευή 20/9, 21:00
Gagarin, Λιοσίων 205
24€-30€

ΠΑΡΤΥ

Interplanetery Gathering στο Bios

Πάρτυ για 10 ολόκληρες ώρες σε 2 διαφορετικά stages: Στην ταράτσα της Αναξαγόρα οι Street Outdoors Soundsystem και στο main stage οι Morah, Trenton Chase και Roman & Saradis.
Σάββατο 21/9, 21:00
Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος ελεύθερη

ΣΙΝΕΜΑ

Ad Astra

Ο αστροναύτης Ρόι Μακ Μπράιντ ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη…
Διαβάστε την κριτική και δείτε πού παίζεται.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b