MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΑΘΗΝΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ
23
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
    CHEF'S TIPS

    Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm

    Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.

    Monopoli Team

    Υλικά

    • 125 γρ βούτυρο
    • 2 αυγά
    • 330 γρ αλεύρι σκληρό
    • 130 γρ ζάχαρη
    • 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

    Εκτέλεση

    Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

    Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!

    Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.

    Περισσότερα από ΕΥ ΖΗΝ