CHEF'S TIPS
Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm
Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.
Monopoli Team
17.09.2019
A
A
Υλικά
- 125 γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 330 γρ αλεύρι σκληρό
- 130 γρ ζάχαρη
- 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Κονδυλώματα και HPV: Ερωτήσεις και απαντήσεις
Βάσια Αργέντη: Το «Κρυφτό» είναι μια παράσταση για τα κρυμμένα κομμάτια της ψυχής μας
Πήγαμε στην Ανοιχτή Πρόβα της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού: μια αποκάλυψη
Hot or Not #194: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές: 10+2 σειρές για όσους ζουν για το σασπένς
Mulatu Astatke: Ο αρχιτέκτονας του Ethio-Jazz στην Αθήνα
Θεατής: «Annie» στο Θέατρο Παλλάς
Bella Ciao#35: Μας γλέντησε και απόψε ο Λάνθιμος
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Fiesta στη γεύση με 5 must try μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα