CHEF'S TIPS
Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm
Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.

Monopoli Team
17.09.2019
A
A
Υλικά
- 125 γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 330 γρ αλεύρι σκληρό
- 130 γρ ζάχαρη
- 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!

Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
«Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»: Απειλητικά μηνύματα δέχτηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το θρυλικό διαμέρισμα στη Στησιχόρου (vid)
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών
Ένας σύγχρονος “Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με αγαπημένα soundtracks στο Ηρώδειο
Χρυσηίδα Γκαγκούτη: H Μεγάλη Γοργόνα επιστρέφει για το πιο εκρηκτικό live της