MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Free City: 20+2 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην Αθήνα

Παραστάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ και πολλές άλλες δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

«Περπατώντας πέρα από την Αθήνα»: Μια φωτογραφική περιήγηση στην Αθήνα
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Ικέτιδες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη

Στη σκηνή τρεις ηθοποιοί και δύο μουσικοί αναλαμβάνουν την αφήγηση της δράσης. Η παράσταση βασίζεται αποκλειστικά στην διαχείριση της εκφοράς του λόγου, ως πρωτογενούς φορέα του νοήματος, που αναδεικνύει τη γήινη απλότητα του Αρχαίου Δράματος. Ο γλύπτης και χαράκτης Αριστείδης Πατσόγλου δημιουργεί τον γεμάτο συμβολισμό περιβάλλοντα σκηνικό χώρο, τα γλυπτά και τα κοστούμια. Παίζουν οι Άρτεμις Ματαφιά, Τζωρτζίνα Λιώση και Δανάη Ρούσσου.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού και ερευνητικού προγράμματος για το Αρχαίο Δράμα και τις Πολιτικές Επιστήμες με τίτλο «Μεγάλες Αφηγήσεις / Η Επιστροφή Αθήνα_2019».
Παρασκευή 13/9, 21:00 & Σάββατο 14/9, 21:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 210 3418550 & 210 3418579 

«Εκκλησιάζουσες – Η λαϊκή οπερέτα» στην Ελευσίνα

Η παράσταση, με πολύ χιούμορ και μέσα από τον μουσικό πάντα κώδικα, θίγει τα σημαντικότερα πολιτικά ζητήματα που συνεχίζουν να μας απασχολούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: Τι σημαίνει δημοκρατία; Γιατί η εξουσία διαφθείρει; Είναι δυνατόν να κυβερνηθεί ένας τόπος με δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους; Μια πρωτότυπη διασκευή της γνωστής κωμωδίας του Αριστοφάνη, από τον Σταμάτη Κραουνάκη, στο πλαίσιο του κύκλου «Operetta restart» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2019».
Παρασκευή 13/9, 20:30
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
*Είσοδος με πρόσκληση κατόπιν επικοινωνίας στα τηλ. 213 2047003, 2132047117

«Όνειρα γλυκά» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Το έργο πραγματεύεται τη ζωή μιας κοπέλας 30 ετών η οποία καθώς κάνει μια ανασκόπηση, ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν, ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό, ο οποίος εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά , να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Μια πρωτότυπη παράσταση ,ένα μιούζικαλ δωματίου, με στοιχεία αυτοβελτίωσης, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο.
Παρασκευή 13/9, 20:30
Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Αχαρνές

«Οδός 19, αριθμός 15» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Πρόκειται για θέατρο-ντοκουμέντο σχετικά με την εργατική προσφυγιά της Ελευθερούπολης Αττικής σε παράλληλη πορεία με την κλωστοϋφαντουργία Μουταλάσκη, με την ηθοποιό Νένα Μεντή, σε κείμενο-σκηνοθεσία Παρασκευής Καλογεράκη. Η παράσταση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αρχειακό υλικό του Ιστορικού Αρχείου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και άλλες σημαντικές πηγές και μαρτυρίες. Φωτίζει τον αγώνα επιβίωσης μίας εργάτριας στη Μουταλάσκη, της Κλειώς Χατζηαλέξη, μίας από τις πολλές, πραγματικές και άγνωστες ηρωίδες του Μεσοπολέμου.
Παρασκευή 13/9, 21:00 & Σάββατο 14/9, 21:00
Ιστορικό Αρχείο Πολ Ιδρ. Ομίλου Πειραιώς

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 210 3418011 (Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00).

«Οι ψευτοσπουδαίες» του Μολιέρου στην Γλυφάδα

Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει την κωμωδία του Μολιέρου «Οι Ψευτοσπουδαίες» με 9μελή θίασο και πρωταγωνίστριες τις Μαίρη Βιδάλη και Γωγώ Ατζολετάκη. Πρόκειται για μία κωμωδία, μια καυστική σάτιρα με διαβολεμένη πλοκή, έξοχα σχεδιασμένους χαρακτήρες, έξυπνους διαλόγους και με μια γλώσσα που τσακίζει κόκαλα. Είναι το μοναδικό έργο που έγραψε ο Μολιέρος, έχοντας γυναικείους χαρακτήρες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2019.
Παρασκευή 13/9, 20:30
3η Μαρίνα Γλυφάδας
*Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

«Our Festival 5» στη Ρεματιά

Η Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών, «Our Festival», η οποία διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης, περιλαμβάνει εκδηλώσεις καθημερινά από όλο το  φάσμα των παραστατικών τεχνών.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Παρασκευή 13/9 έως Κυριακή 15/9
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι
*Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

«Οι πέτρες μιλούν» στην Αρχαία Αγορά

Μία συρραφή από θεατρικά δρώμενα, που λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε τρεις γλώσσες, στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά, επιτρέποντας την παρακολούθησή τους από μεγάλο αριθμό επισκεπτών της Αθήνας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την αρχαία ελληνική αλλά και βυζαντινή Γραμματεία μέσα από σπουδαία κείμενα φιλοσόφων, τραγικών ποιητών, πολιτικών. Τα κείμενα της Αρχαίας και Βυζαντινής Γραμματείας αποδίδει ομάδα σπουδαστών – ηθοποιών της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Δήλος» υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Έφης Θεοδώρου.
Παρασκευή 13/9, Σάββατο 14/9, Κυριακή 15/9, 11:00 – 13:00
Στοά Αττάλου, Αδριανού 24

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Νίκος Ζιώγαλας & KRAMA The Band

Ένα μοναδικό μουσικό συναπάντημα του αγαπημένου τραγουδοποιού Νίκου Ζιώγαλα και των KRAMA band, που αλλάζει τα δεδομένα των μέχρι τώρα μουσικών συναυλιών. Ο καλλιτέχνης που ένωσε την παράδοση με την rock, γίνεται συνοδοιπόρος με τη “μουσική ματιά” των πέντε μελών των ΚΡΑΜΑ, που η ιδιαίτερη μίξη των ήχων Ανατολής και Δύσης μαγεύει το κοινό τους. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού 2019.
Παρασκευή 13/9, 20:30
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

«Ταξίδι στην λαϊκή παράδοση» με τη Μαρία Σουλτάτου

Ακολουθώντας τα μουσικά μονοπάτια της λαϊκής μουσικής η Μαρία Σουλτάτου και ο Μιχάλης Δημητριάδης, θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά, αυθεντικά, αγαπημένα που αξίζει όλοι να θυμόμαστε και να σιγοτραγουδάμε. Μαζί τους εξαμελής ορχήστρα. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2019».
Παρασκευή 13/9, 20:30
Πλατεία Αδαμών, Κηφισιά

«Συμφωνικός παλμός – Νεανικός σφυγμός»

Τη συναυλία «Συμφωνικός παλμός – Νεανικός σφυγμός» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου και την Underground Youth Orchestra παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η ορχήστρα πραγματοποιεί την πρώτη της αυτόνομη εμφάνιση, σε έργα Χατζιδάκι, Piazzolla, Shostakovich, Vivaldi και άλλων συνθετών. Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, η Underground Youth Orchestra, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη, ερμηνεύει έργα των Beethoven, Gluck και Bizet.
Παρασκευή 13/9, 20:30
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι
*Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στο Μοσχάτο

Η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και από τις συνεργασίες της με τα γνωστότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη – Ταύρεια 2019 του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
Σάββατο 14/9, 20:30
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου), Μοσχάτο

Αφιέρωμα στον Charles Aznavour

Στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών, το Άλσος Νέας Σμύρνης υποδέχεται την παράσταση με τίτλο «Για σένα Αζναβούρ», αφιερωμένη στον Γάλλο τραγουδιστή Charles Aznavour. Γνωστός για την μοναδική φωνή τενόρου, καθαρή και δυνατή στις ψηλές νότες, χάλκινη και βαθιά στις χαμηλές νότες, με μια καριέρα που ξεπερνά τα 70 χρόνια, ο Aznavour ηχογράφησε περισσότερα από 1.200 τραγούδια τα οποία έχουν ερμηνευθεί σε οκτώ γλώσσες. Τραγούδια του Aznavour και αρμένικα τραγούδια θα ερμηνεύσει η καλεσμένη από την Αρμενία, ειδικά για την συγκεκριμένη παράσταση, γνωστή ερμηνεύτρια του Aznavour Elena Yerevan, συνοδευόμενη από ντουέτο με βιολί και αρμόνιο. Απαγγέλλει, η Χριστίνα Αλεξανιάν.
Σάββατο 14/9, 21:00
Άλσος Νέας Σμύρνης
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο ΚΠΙΣΝ

Με ένα Ταξίδι στον Νέο Κόσμο, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το ιστορικότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη χρονιά, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Στο ταξίδι αυτό ξεναγούμαστε στις χαρακτηριστικές μελωδίες τόσο της Βόρειας, όσο και της Νότιας Αμερικής, και ανακαλύπτουμε ότι, παρ’ όλη την ποικιλομορφία της, η μουσική παράδοση της αμερικανικής ηπείρου παραμένει πάντα σαγηνευτική. O βιρτουόζος του ακορντεόν και του μπαντονεόν, Klaudiusz Baran, συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετατρέποντας το μπαντονεόν του σε όχημα, ιδανικό-απαραίτητο για το ταξίδι αυτό. Τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο διακεκριμένος Έλληνας μαέστρος Γεώργιος Βράνος.
Κυριακή 15/9, 21:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
* Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Η Ορχήστρα Ferket El Anwar στον Άγιο Δημήτριο

Η Ορχήστρα Ferket El Anwar, στα αραβικά σημαίνει «Ορχήστρα του Φωτός», μας παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα της μουσικής των χωρών της Ανατολής, αναδεικνύοντας τα κοινά πολιτιστικά στοιχεία των λαών της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και τις αλλιλεπιδράσεις τους με τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Χορεύουν: η Maria Aya με το Malemas Banat Theatrical Oriental Dance Group
Στο πλαίσιο των «Φθινοπωρινών Γιορτών στην πόλη 2019» του Αγίου Δημητρίου.
Κυριακή 15/9, 21:00
Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος), Αγ. Δημήτριος
* Προαιρετική προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Περπατώντας πέρα από την Αθήνα»

Με αφορμή τα βιβλία του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Βατόπουλου «Περπατώντας στην Αθήνα» και «Μικροί δρόμοι της Αθήνας» πέντε φωτογράφοι – Ένη Κούκουλα, Κλεοπάτρα Κουρλαμπά, Κώστας Μασσέρας, Ηλίας Τσαουσάκης, Ναυσικά Χαραλαμπίδου με τον φακό τους παρουσιάζουν την αθέατη/αφανή/υπαινικτική Αθήνα εμπνευσμένοι από την αστική ματιά του Νίκου Βατόπουλου και των βιβλίων του. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Γιώργος Μυλωνάς. Παράλληλα με τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών, ο Νίκος Βατόπουλος παρουσιάζει 9 φωτογραφικές στιγμές που σηματοδοτούν τη δική του ματιά στην Αθήνα αλλά και στα βιβλία του.
Παρασκευή 13/9, 18:00 – 21:00, Σάββατο 14/9, 11:00 – 15:00
Κέντρο Τεχνών «Μετς», Ευγένιου Βουλγάρεως 6, Αθήνα

«Εν Αιθρία 10»

H Comicdom Press και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 10». Στη δέκατη, επετειακή διοργάνωσή της, η «Εν Αιθρία» παρουσιάζει αδημοσίευτα έργα 74 Ελλήνων δημιουργών. Πάντοτε με θέμα απόλυτα ελεύθερο, οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν ευρύ φάσμα τεχνοτροπιών και “σχολών”, στην προσπάθεια να αποτυπωθεί η δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών και όσα τους κινητοποιούν στον παρόντα τόπο και χρόνο. Η έκθεση πλαισιώνεται από ξεναγήσεις και “κυνήγι θησαυρού” που εξελίσσεται μέσω των social media με δώρα comics και graphic novels (προσφορά της εκδοτικής Comicdom Press).
Παρασκευή 13/9, 12:00 – 21:00, Σάββατο 14/9, 10:30 – 14:30
Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα

«Oresteia Reversed»: Έκθεση Κόμικς

Καλλιτέχνες από τον χώρο των κόμικς, καλλιτέχνες με αφετηρία τις εικαστικές τέχνες, επανεξετάζουν έννοιες όπως Δίκαιο, Δικαιοσύνη, Πόλις, Πολίτης, Αυτοδικία, Νέμεσις, Ύβρις, Δημοκρατία, Ισονομία και Ισοτιμία, Προσωπική και Συλλογική Ευθύνη. Συμμετέχουν 23 σύγχρονοι καλλιτέχνες και δημιουργούν πρωτότυπες ιστορίες από την τριλογία του Αισχύλου Ορέστεια, με έμφαση στις Ευμενίδες.
Παρασκευή 13/9, Σάββατο 14/9, Κυριακή 15/9, 18:00 – 22:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Οι Ατσίδες με τα Μπλε/The Blues Brothers

Τρελή κωμωδία καταστροφής γύρω από τις περιπέτειες δυο αδερφών, πρώην τρόφιμων των φυλακών, που προσπαθούν να σώσουν ένα ορφανοτροφείο από την πτώχευση. Η ταινία περιέχει πολλά κομμάτια μουσικής μπλουζ.
Σκηνοθεσία: John Landis
Παρασκευή 13/9, 20:30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Καουμπόης (2017)

Σε μερικές μέρες ο Μηνάς θα πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου, στο Ταλέντο της Χρονιάς. Το τηλεοπτικό συνεργείο τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του και παίρνει συνεντεύξεις από τον ίδιο και τους κοντινούς του ανθρώπους. Ο Μηνάς πρέπει να κερδίσει για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ποιο είναι το ταλέντο του; Είναι καουμπόης. Στην Αθήνα.
Ταινία Μικρού Μήκους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης
Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Γιώργος Χρυσοστόμου
Παρασκευή 13/9, 21.00
Ξέφωτο, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο
El juego de la silla/Το παιχνίδι της καρέκλας (Αργεντινή, 2002)

Το παιχνίδι της καρέκλας έρχεται στον Πύργο Βιβλίων στο ΚΠΙΣΝ, για μια προβολή στο πλαίσιο του 4ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας.
Ο Βίκτορ Λουχίνε, που ζει επί χρόνια στον Καναδά, επιστρέφει για πρώτη φορά στην Αργεντινή, απεσταλμένος της εταιρείας όπου εργάζεται. Έχει μόνο μια μέρα στο Μπουένος Άιρες για να δει την οικογένειά του, με την οποία έχει χάσει σχεδόν κάθε επαφή. Οι Λουχίνε, συγκινημένοι με την άφιξή του, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το χαμένο χρόνο και να προσφέρουν όλη την αγάπη τους στον Βίκτορ. Οργανώνουν προς τιμήν του μια σειρά από οικογενειακές γιορτές και διασκεδάζουν με τραγούδια, παιχνίδια και φαγητό. Όμως, η προσπάθεια να διατηρηθούν αλώβητοι οι παλιοί δεσμοί θα έχει μια αναπάντεχη κατάληξη.
Σκηνοθεσία: Ana Katz
Κατάλληλο για ηλικίες 17+
Σάββατο 14/9, 21:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο
La tigra/Η τίγρη (Ισημερινός, 1990)

Το La tigra, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Camilo Luzuriaga, είναι βασισμένη σε ένα διήγημα του José de la Cuadra, ενός συγγραφέα που ανήκει στη λεγόμενη “χρυσή εποχή” της λογοτεχνίας του Ισημερινού. Η ταινία συνδυάζει περίτεχνα δύο ρεύματα του σύγχρονου λατινοαμερικάνικου κινηματογράφου, τον νεορεαλισμό και το σουρεαλιστικό μπαρόκ, ενώ η δράση της εκτυλίσσεται στη μυθολογική καρδιά της ζούγκλας, η οποία λαμβάνει εκτός από γεωγραφικές και δραματικές προεκτάσεις.
Σκηνοθεσία: Camilo Luzuriaga
Κατάλληλο για ηλικίες 17+
Κυριακή 15/9, 21:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος



ΦΕΣΤΙΒΑΛ

10ο Djangofest -Αthens Gypsy Jazz Festival 2019

Το djangofest, η μεγάλη γιορτή της gypsy jazz, συμπληρώνει τα πρώτα 10 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας και γιορτάζει στο κέντρο της πόλης, στην Τεχνόπολη. Το φεστιβάλ για φέτος ανοίγει τα πλαίσια του και προς άλλα φιλικά καλλιτεχνικά στυλ, ανανεώνοντας το πρόγραμμα του. Μαζί με το καλεσμένο σχήμα από τον Καναδά, στη σκηνή θ’ ανέβουν φίλοι καλλιτέχνες, που έχουν βοηθήσει και υποστηρίξει το φεστιβάλ στην πορεία του, μαζί με δύο εντυπωσιακές all star bands, με συμμετοχές μουσικών σχεδόν από όλα τα σχήματα που έχουν λάβει μέρος στις προηγούμενες διοργανώσεις.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 14 & Κυριακή 15/9, 12:00
Τεχνόπολη

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b