MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Η Travelblogger Blackswatch μάς συστήνει τις 5 καλύτερες ταβέρνες στην Ελλάδα

Οικογενειακές ταβέρνες με σπιτική ατμόσφαιρα, προσεγμένη ποιότητα, κλασικές ελληνικές γεύσεις & υπέροχη θέα!

Monopoli Team
Η Ντιάνα ή αλλιώς blackswatchtravels, όπως θα την βρείτε στο Instagram, γνωρίζει με βεβαιότητα ότι ταξιδεύει από την κοιλιά της μαμάς της, μιας και ο πατέρας της ασχολείται με τον τουρισμό 45 χρονιά! Όλα αυτά που έχει δει, μάθει και επισκεφτεί στα ταξίδια της τα μοιράζεται μαζί μας μέσω του travelblog της blackswatchtravels.com, αλλά και του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram που ξεπερνά τους 7.000 ακόλουθους.
Έχει δοκιμάσει φαγητό σε πολλά μέρη και όμως δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει πέντε, και αυτό γιατί για εκείνη το να εντάξει ένα μέρος στην τοπ λίστα της, σημαίνει ότι συνδυάζονται ταυτόχρονα οι εξής παράμετροι: καλοψημένο κρέας, ατμόσφαιρα χωριού/εξοχής (ακόμα και αν βρίσκεται στην πόλη), κλασικά ορεκτικά, προσεγμένη ποιότητα σε πρώτες ύλες και ανθρώπους που θέλουν να φροντίσουν ώστε να φας καλά και να νιώσεις άνετα!
Παρακάτω, μας παρουσιάζει τη δική της λίστα με τις 5 καλύτερες ταβέρνες στην χώρα μας.

Maryvone (Αργολίδα)

Ηλιόκαστρο, Αργολίδα, τηλ: 2754 091352

2010 μετά την Επίδαυρο, η Blackswatch, έψαχνε στο μαύρο σκοτάδι να βρει τη Maryvone. Γαλλίδα η Maryvone, local ο σύζυγος. Ορεκτικά, σαλάτες, dressing με γαλλική φινέτσα και κρέατα ψημένα στα κάρβουνα! Χαμός! Κάντε κράτηση!
Tip: Δοκιμάστε αρκετά πιάτα όπως το carpaccio και τη σαλάτα με κολοκύθι. Δεν υπάρχουν λόγια!

Πούλος (Μάνη)

Καπετάν Ματαπά 53, Αρεόπολη Μάνης, τηλ: 2733 053182

Για μανιάτικους μεζέδες και πιάτα με τρομερές πρώτες ύλες. Ο Πούλος φέτος μπήκε και στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!
Tip: Μη φύγετε αν δεν κλείσετε με την πιο ξεχωριστή Lemon pie που έχετε φάει στη ζωή σας!

Μηλιάρας (Κρήτη)

Λατσίδα, Κρήτη, τηλ: 2841 031883

Η Blackswatch, έχει μεγάλη αδυναμία στα χοιρινά καλαμάκια, όχι όλα! Μόνο από τρία μέρη. Και τολμά να πει πως ναι, σε αυτά τα τρία μέρη όντως θα βρείτε τα καλύτερα χοιρινά. Το πρώτο είναι στον Μηλιάρα και παίρνει την πρώτη θέση γιατί δεν έχει και καθόλου λίπος!
Tip: Η κράτηση επιβάλλεται το καλοκαίρι!

Κοκοράκης (Λακωνική Μάνη)

Σταυρί, Μέσα Μάνη, τηλ: 27 3305 1910

Καλαμάκια χοιρινά, σαλάτα και τζατζίκι! Μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί, κανείς δεν φεύγει από Μάνη αν δεν γευτεί πρώτα διάφορες νοστιμιές στον Κοκοράκη.
Tip: Καλοκαίρι μην πάτε μετά τις 21:00, δεν θα βρεις τραπέζι και θα φας πολύ αργά! Είμαστε οικογενειακά εδώ.

Βάθης (Αθήνα)

Κύρου 7, Κηφισιά, τηλ: 21 0620 4834

Από το 1964, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στην Αθήνα! Κρυμμένη σε ένα αδιέξοδο στα σύνορα Κηφισιάς με Νέα Ερυθραία, αυτή η παραδοσιακή ταβέρνα έχει μια πανέμορφη και μεγάλη δροσερή αυλή, στην οποία απολαμβάνεις φοβερά κρέατα.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b