MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Terror: Infamy, η 2η σεζόν της horror ανθολογίας, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το ατμοσφαιρικό θρίλερ του AMC «The Terror», που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει με 2ο κύκλο (The Terror: Infamy), ανανεωμένο καστ και νέα αφηγηματική πλοκή.

Monopoli Team

Η 2η σεζόν της horror ανθολογίας θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV αμέσως μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 00.00.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τρίτη τα μεσάνυχτα στο COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Μετά τον ατμοσφαιρικό πρώτο κύκλο με φόντο την παγωμένη Αρκτική, ο νέος κύκλος επεισοδίων διαδραματίζεται την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, λίγο πριν τα γεγονότα του Pearl Harbor στη Νότια Καλιφόρνια. Εκεί, μία υπερφυσική οντότητα περιφέρεται στα στρατόπεδα εγκλεισμού και μετεγκατάστασης Ιαπώνων, σκορπώντας τον τρόμο. Όταν θανατηφόρα περιστατικά καταγράφονται καθημερινά, ένας νεαρός άνδρας βάζει στόχο τη διερεύνηση και την αποκωδικοποίηση των γεγονότων, καθώς και την εξουδετέρωση της οντότητας.

Στο The Terror: Infamy πρωταγωνιστούν οι: Ντέρεκ Μίο (G.B.F), Κίκι Σουκεζάνε (Lost in Space), Κριστίνα Ρόντλο (Miss Bala), Σίνγκο Ουσάμι (Unbroken), Ναόκο Μόρι (Everest), Μίκι Ισοκάγουα Ishikawa (9-1-1) και ο Τζορτζ Τακέι (Star Trek).

Τη σειρά υπογράφουν ο υποψήφιος για Emmy® δημιουργός του True Blood, Alexander Woo και ο Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla).

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b