MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kill Bill Vol. 3: Έρχεται συνέχεια;

Μετράμε ήδη 15 χρόνια από τότε που η Uma Thurman αιματοκύλησε τις κινηματογραφικές αίθουσες με τον ρόλο της Beatrix Kiddo στα Kill Bill Vol. 1 και Vol. 2, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει…

Monopoli Team

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, Quentin Tarantino, δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γυρίσει το Kill Bill 3, ενώ μάλιστα μίλησε πρόσφατα με την Thurman για να υποδυθεί ξανά την Beatrix στο τρίτο κεφάλαιο.

«Εγώ και η Uma έχουμε συζητήσει πρόσφατα, κιόλας, για να σας πω την αλήθεια. Το έχω σκεφτεί λίγο παραπάνω. Μιλούσαμε για αυτό κυριολεκτικά την περασμένη εβδομάδα. Εάν κάποιες από τις ταινίες μου ήταν να συνεχιστεί, αυτή θα ήταν ένα τρίτο Kill Bill…», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Tarantino, απαντώντας σε ερώτηση εάν υπάρχει η πιθανότητα νέου σίκουελ.

Ο Tarantino έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει σκοπό να γυρίσει συνολικά δέκα ταινίες στη διάρκεια της καριέρας του και καλύτερος τρόπος με το να κλείσει την σκηνοθετική του καριέρα δεν θα υπήρχε, από τη συνέχεια μίας εκ των δημοφιλέστερων και πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν μια συνέχεια στην ιστορία της αδίστακτης «Black Mamba» και της κόρης της, B.B.

Πάντως, για την ώρα αναμένουμε την τελευταία ταινία του Tarantino, «Once Upon a Time in Hollywood» με τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie, βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου και στη Βρετανία στις 14 Αυγούστου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b