MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Once Upon a Time in Hollywood: Μια πρώτη ματιά στην νέα ταινία του Ταραντίνο (τρέιλερ)

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Quentin Tarantino τα έχει όλα: χίπις, τον Charles Manson και φυσικά τους Leonardo DiCaprio και Brad Pitt

Monopoli Team

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, έκανε πρεμιέρα στις Κάννες αυτή την εβδομάδα και έτσι η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της ταινίας, η οποία φαίνεται συναρπαστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnce Upon a Time in Hollywood: Δύο νέες αφίσες κυκλοφόρησαν για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ταραντίνο12.09.2018

Το Once Upon A Time in Hollywood

είναι μια ωδή στο Hollywood των παιδικών χρόνων του Tarantino. Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio ως ο Rick Dalton, ένας τηλεοπτικός αστέρας Western, και ο Brad Pitt ως ο πιστός του φίλος και κασκαντέρ του. Οι δύο άντρες προσπαθούν να επιβιώσουν στην βιομηχανία του Hollywood το 1969, αλλά οι προσπάθειες τους μπερδεύονται κάπως με τις ζωές της ανερχόμενης ηθοποιού Sharon Tate και της αίρεσης του Charles Manson. Η Margot Robbie θα παίξει την Sharon Tate, ενώ στην ταινία θα εμφανιστούν και οι  Al Pacino, Dakota Fanning, Bruce Dern, Damian Lewis, Emilie Hirsch, Austin Butler, ο Luke Perry στον τελευταίο του ρόλο πριν τον τραγικό του θάνατο και ο Damon Herriman ως Charles Manson.

Τι μαθαίνουμε από το trailer

Τα πρώτα 2 λεπτά του τρέιλερ κάνουν το Once Upon a Time in Hollywood να φαίνεται σαν μια χαρούμενη ταινία για την φιλία του Rick (Leonardo DiCaprio) και του Cliff (Brad Pitt). Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί σε διάφορα τηλεοπτικά set και ο Rick Dalton σε μία ταινία ψήνει ζωντανούς Ναζί με το φλογοβόλο του. Όλα πάνε μια χαρά, μέχρι που ο Dalton συνειδητοποιεί ότι η ανερχόμενη σταρ Sharon Tate είναι η νέα του γειτόνισσα και τότε είναι που η ταινία παίρνει μια σκοτεινή τροπή, αφού φαίνεται ότι η Tate εμπλέκεται με την Οικογένεια Manson, την διάσημη αίρεση που ενεργούσε στα 60s στην Καλιφόρνια.

Το πρώτο poster της ταινίας του Tarantino

Μπορεί ο Tarantino να επιμένει ότι δεν είναι μια ακόμη ταινία για τον Manson, αλλά στο τρέιλερ σίγουρα δίνεται έμφαση σε αυτόν.

Πάντως τα σχόλια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών ήταν διθυραμβικά, οπότε αρκεί να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για να δούμε αν τελικά θα είναι τόσο καλή όσο ισχυρίζονται αυτοί που είχαν την τύχη να την δουν την Δευτέρα στις Κάννες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b