CHEF'S TIPS
Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του
Monopoli Team
17.07.2019
A
A
Για την γέμιση
- Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
- Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.
Για την σως- Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.
Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αυτό είναι το πολιτιστικό masterplan του Υπουργείου Πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη
Θέατρο Olvio: Συζήτηση με την Μάγδα Φύσσα με αφορμή την παράσταση «Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου»
ΟΦΥΠΕΚΑ – Καλλιστώ: Καταγγέλλουν την άγρια δολοφονία νεαρής αρκούδας στην ορεινή Δράμα
Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα
Οι Mikro επιστρέφουν στο Gagarin 205 για ένα δυνατό live
Οι String Demons γιορτάζουν 10 χρόνια μουσικής στο Μέγαρο
Mauthausen: Το κύκνειο άσμα του Μίκη Θεοδωράκη στην Ταινιοθήκη
Εγκαίνια στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή: Μια νέα εποχή ξεκινά για τον πολιτιστικό φορέα
«Προς τιμήν των πεσόντων»: Τι συμβολίζει το εμβληματικό γλυπτό του Μέμου Μακρή στο Πολυτεχνείο
Κύριλλος και Μεθόδιος – Οι φωτιστές των Σλάβων: Το ντοκιμαντέρ της Μαρίας Χατζημιχάλη – Παπαλιού στους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
