MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του

Monopoli Team

Για την γέμιση
  • Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
  • Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
  • Λίγο ελαιόλαδο.

Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.

Για την σως
  • Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.

Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
Σχετικά Θέματα
The Art of Life
Comfort soup: Η πιο απλή και detox σούπα για τα βράδια του χειμώνα
The Art of Life
Προκαλούν τα αντισυλληπτικά καρκίνο του μαστού;
The Art of Life
1 στους 20 Έλληνες πάσχει από ΧΑΠ – Τα συμπτώματα και η έγκαιρη διάγνωση
The Art of Life
4 θεραπείες προσώπου για λαμπερό και φρέσκο δέρμα τις γιορτές
The Art of Life
HPV: Ένας νέος, εύκολος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης για τον ιό
The Art of Life
Το ξεχασμένο superfood που τρώνε σήμερα της Αγίας Βαρβάρας
The Art of Life
Πριν και μετά από μια χειρουργική επέμβαση: Η νέα εποχή στην επικοινωνία γιατρού και ασθενούς
Υγεία - Ομορφιά
Έλαιο καρύδας: Γιατί είναι τόσο ευεργετικό για τα μαλλιά;
The Art of Life
AIDS: 4 δεκαετίες για να περάσουμε από την άγνοια και τον φόβο στη θεραπεία και την ελπίδα
The Art of Life
Καρκίνος του προστάτη: Το ταξίδι από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία
The Art of Life
Τα 9 συμπτώματα του προδιαβήτη που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε
The Art of Life
Ο ξηρός καρπός που μας κάνει καλό στο σώμα και τη διάθεση – Εσείς τον τρώτε;