CHEF'S TIPS
Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του
Monopoli Team
17.07.2019
A
A
Για την γέμιση
- Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
- Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.
Για την σως- Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.
Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντένης Μακρής: Πρώτα να καταλάβουμε το τέρας που κουβαλάμε μέσα μας
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
Όλα…λάθος!, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
«Αγάπη είναι», για θεατές από 6 μηνών στο Studio Μαυρομιχάλη
COSMOTE TV: Δεκέμβριος με την πρεμιέρα του «Ριφιφί» και το επικό δράμα «Sandokan»
Μια ζωή: Τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για τον μονόλογο με τη Νένα Μεντή
Ρωγμές: Μια σόλο χοροθεατρική σκηνική σύνθεση της Χριστίνας Κυριαζίδη στο Rabbithole
Η Πολυξένη Καράκογλου στο Caja de Musica
Eden Presents: Ο Marcel Dettmann στην Αθήνα για να ταρακουνήσει το Ωδείο Αθηνών
Η Νύχτα Χορεύει Βαλς: H Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Παλλάς
