CHEF'S TIPS
Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του

Monopoli Team
17.07.2019
A
A
Για την γέμιση
- Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
- Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.
Για την σως- Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.
Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
W.A.S.P. live στο Rockwave Festival: K.Δ.Α. (Κατάφωρα Διασφαλισμένος Απροπροσανατολισμός)
ΜΚΤ: Δωρεάν προβολή του «Mamma Roma» στο Πάρκο Ελευθερίας στο πλαίσιο της έκθεσης «Marlene Dumas. Cycladic Blues»
Darkest White: Η νέα παράσταση χορού της Δαφίν Αντωνιάδου στην Πειραιώς 260
Phenomenon, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Γιαννοπούλου στην Πειραιώς 260
Hystory: Στην Πειραιώς 260 η Πατρίσια Απέργη χορογραφεί την ιστορία των γυναικείων διεκδικήσεων
Sneakerness Athens 2025: Οι λάτρεις της street κουλτούρας δίνουν ραντεβού στο Γήπεδο Tae Kwon Do
Ελλάδα: Αύξηση του κόστους φροντίδας παιδιών κατά 75% τα τελευταία 10 χρόνια
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στο Θέατρο Ακροπόλ
Βένια Δημητρακοπούλου: «Φτεροκοπώντας» στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάρου
Πρεμιέρες: Παρακαλώ, γυναίκες μην κλαίτε