CHEF'S TIPS
Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του
Monopoli Team
17.07.2019
A
A
Για την γέμιση
- Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
- Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.
Για την σως- Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.
Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Σφάλμα και Raibo παρουσιάζουν την «Τζαμάικα των Βαλκανίων» στο Gagarin 205
Το πιο έξυπνο trick για να ξυπνάτε φρέσκιοι κάθε πρωί
Les Muses Grecques: Έκθεση του Didier Paquignon στην γκαλερί Contemporary Athens
Το Βιβλίο της Ανησυχίας – Ημερολόγιο Αποχαιρετισμού, από την ομάδα 4PLAY στο Θέατρο Αργώ
Ο Χρήστος Δάντης συναντά την Ευρυδίκη στον Σταυρό του Νότου
Porosi 02: Οι Decius στην Αθήνα για ένα live στο An Club
Ο Χορός των εραστών: Η παράσταση του Tiago Rodrigues επιστρέφει στη Στέγη
Ο Φαέθων, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Φούρνος
Sephora: Holiday συλλογή με υπέροχα δώρα για τα Χριστούγεννα
Θεατής: «Η Δουλειά» του Max Wolf Friedlich στο Studio Μαυρομιχάλη
