CHEF'S TIPS
Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο
Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του

Monopoli Team
17.07.2019
A
A
Για την γέμιση
- Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
- Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.
Για την σως- Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.
Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Okupa, Kitchen and Listening Bar: Ανανεωμένα μενού και γαστρονομική ταυτότητα με νέο head chef
Ελευθερίου, Καρακάση και Κωνσταντόπουλος με τα “τραγούδια του φθινοπώρου” στον Σταυρό του Νότου
Asmik Grigorian: Η κορυφαία σοπράνο για πρώτη φορά στο Μέγαρο
Απεργία 14ης Οκτωβρίου: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς
Έκλεισε το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Έρευνα: Είναι ο καλός ύπνος το μυστικό για υγιή εγκέφαλο;
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 14 Οκτωβρίου
David Byrne και Gorillaz οι headliners του φετινού Release Athens x SNF Nostos
Ο Γιώργος Καραμίχος ξανά στο Θέατρο Τέχνης με το «Vanya»
Ο Εραστής, του Χάρολντ Πίντερ στο Μικρό Γκλόρια