MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Elvis Presley στη νέα ταινία του Baz Luhrmann

Μετά από πολύμηνη έρευνα για τον τέλειο Elvis ο διάσημος σκηνοθέτης επέλεξε τον 27χρονο ηθοποιό, Austin Butler.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός Austin Butler θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία του Baz Luhrmann, που θα αποτελεί ένα χρονικό της πορείας του Elvis Presley προς την επιτυχία, με ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση του με τον μάνατζερ του, Συνταγματάρχη Tom Parker, του οποίου ο ρόλος έχει ήδη δοθεί στον Tom Hanks.

Ο Austin Butler

Ο Butler φαίνεται να ξεχώρισε από τους “ανταγωνιστές” του για τον ρόλο, που αποτέλεσαν μερικά πολύ δυνατά ονόματα, όπως ο Ansel Elgort, ο Miles Teller και ο Harry Styles.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το νέο εγχείρημα του Luhrmann – που ακόμη δεν έχει τίτλο – «θα εξερευνήσει την ζωή και την μουσική του Presley, υπό το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον μάνατζερ του. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στην περίπλοκη δυναμική τους που κράτησε πάνω από 20 χρόνια, από την αρχή της καριέρας του Presley μέχρι και την πρωτοφανή του επιτυχία, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτισμικό τοπίο και την απώλεια της αθωότητας της Αμερικής».

Ο Austin Butler

Ο Austin Butler θα υποδυθεί τον Elvis Presley.

Ο Butler έγινε γνωστός από τηλεοπτικές σειρές όπως «Switched at Birth» και το spin-off του Sex and The City «The Carrie Diaries», ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway στην παράσταση του Eugene O’Neill «The Iceman Cometh» μαζί με τον Denzel Washington σε σκηνοθεσία του George C. Wolfe.

Στην μεγάλη οθόνη θα τον δούμε φέτος το καλοκαίρι στο «Once Upon a Time in Hollywood», του Ταραντίνο μαζί με τους Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie, αλλά και στο «The Dead Don’t Die» μαζί με τους Bill Murray και Selena Gomez.

Η επιλογή του Luhrmann

«Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή την ταινία αν το καστινγκ δεν ήταν απολύτως σωστό, και ψάξαμε διεξοδικά για έναν ηθοποιό που θα μπορεί να εκπέμψει την φυσική κίνηση και την φωνητική ποιότητα του Βασιλιά, αλλά και την εσωτερική του ευαισθησία ως καλλιτέχνη» είπε ο Luhrmann σε επίσημη ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια του κάστινγκ, ήταν τιμή μου να συναντήσω τόσο μεγάλα ταλέντα. Είχα ακούσει για τον Austin Butler μετά από τον ρόλο του στο «The Iceman Cometh» , όπου πραγματικά ξεχώρισε. Μετά από εκτενή τεστ και μουσικά workshop, ήξερα αναμφίβολα ότι είχα βρει κάποιον που θα μπορούσε να ενσαρκώσει το πνεύμα της πιο εμβληματικής μουσικής φιγούρας.»

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b