MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Keep Watching

Η νέα σειρά «Pearson» σε Α’ Προβολή στην COSMOTE TV

Πρεμιέρα κάνει αυτή την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο COSMOTE CINEMA 4HD το πολιτικό δράμα “Pearson”, spin-off της δημοφιλούς σειράς Suits, με την Τζίνα Τόρες στο ρόλο της δυναμικής δικηγόρου Jessica Pearson.

Monopoli Team | 16.07.2019

Η υπόθεση

Η Τζίνα Τόρες επιστρέφει στον ρόλο που αγαπήθηκε από το κοινό του Suits στο πολιτικό δράμα “Pearson”. Η μεγάλη δικηγόρος Jessica Pearson βρίσκεται αυτή τη φορά στο Chicago, πολύ μακριά από την αγαπημένη της Νέα Υόρκη, όπου της έχει αφαιρεθεί η άδεια άσκησης δικηγορίας, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Εκεί, κάνει ένα διάλειμμα από τις νομικές υποθέσεις των πλουσίων και αφιερώνεται στο να βοηθήσει όσους δεν έχουν φωνή ως το νέο δεξί χέρι του δημάρχου.

Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στον νέο της ρόλο ως μεσάζοντας για τον ύποπτο δήμαρχο Bobby Novak (Morgan Spector), η δυναμική δικηγόρος έρχεται αντιμέτωπη με τον βρώμικο και περίπλοκο κόσμο της πολιτικής σκηνής του Σικάγο. Έτσι, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες της από την Νέα Υόρκη και βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα από το Suits.

Ένα πιο “σκοτεινό” Suits

Το Pearson θα έχει DNA του Suits, αλλά θα είναι πιο “ωμό”, τολμηρό και ρεαλιστικό. Θα αντανακλά τη σημερινή πραγματικότητα και θα εξερευνήσει την επίδραση της πολιτικής στην κοινωνία. Το μπακγράουντ της σειράς, το Σικάγο, είναι πολύ σημαντικό, γιατί ως πόλη αντιπροσωπεύει όλα όσα γίνονται στην πολιτική της Αμερικής αυτή τη στιγμή. Με στιγμές μαύρου χιούμορ και μέσα σε ένα noir κλιμα, το Pearson θα μας καθοδηγήσει μέσα στους σκληρούς πολιτικούς κύκλους του Σικάγο, όπου θα δούμε την Jessica να αναλαμβάνει σημαντικές υποθέσεις.

Η σειρά έρχεται σε Α’ προβολή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18/7, στο COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b