MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 12 – 14/7: Οι 5 καλύτερες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους Τύραννος, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το έργο ξεκινά με ένα μυστήριο. Η πόλη της Θήβας πλήττεται από λοιμό και ο βασιλιάς Οιδίποδας ζητά να εξακριβώσει τον λόγο. Ο χρησμός του Απόλλωνα παραγγέλνει ότι για να καθαρίσει η πόλη πρέπει πρώτα να τιμωρηθεί ο φόνος του Λάιου. Ο βασιλιάς αποφασίζει να εξιχνιάσει το αίνιγμα και ξετυλίγει ένα κουβάρι φρικτών αποκαλύψεων.
Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Λιγνάδης στο ρόλο του Οιδίποδα και η Αμαλία Μουτούση στον ρόλο της Ιοκάστης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 12/7 & Σάββατο 13/7, 21:00
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Από 15€

ΧΟΡΟΣ

Kaos, από την Ιωάννα Πορτόλου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Η ομάδα χορού Griffón της Ιωάννας Πορτόλου φέρνει το «Kaos» στη Μικρή Επίδαυρο για δύο παραστάσεις, στις 12 και 13 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα έργο που εξερευνά την ανθρώπινη ανάγκη για ταυτότητα. Μια χορογραφική δουλειά που ακροβατεί ανάμεσα στην σύνθεση και την αποσύνθεση, εξερευνώντας την ιδιότυπη πολυμορφία της Ιστορίας μας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 12/7 & Σάββατο 13/7, 21:30
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
€25 / Φοιτητικό, 65+: €10 / Άνεργοι, ΑμεΑ: €5

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Tindersticks στο Ηρώδειο

Στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οι Tindersticks θα εμφανιστούν το Σάββατο 13 Ιουλίου για μια μόνο βραδιά, για να μας παρουσιάσουν μια αξέχαστη soul και jazz εμπειρία.
Σάββατο 13/7, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Από 30€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Athens Rock Festival με Slayer, Rotting Christ, Leprous & Suicidal Angels

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εμφάνιση της θρυλικής μπάντας Slayer, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μαζί τους οι Rotting Christ, Leprous και Suicidal Squad.
Σάββατο 13/7, 19:00
Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Λεωφ. Αλεξάνδρας 160, Αθήνα

Από 60€

ΣΙΝΕΜΑ

Το αριστούργημά μου

Ο Αρτούρο είναι ένας εκλεπτυσμένος γκαλερίστας που ζει στο κέντρο του Μπουένος Αϊρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης που μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα ενώ οι μεγάλες συγκρούσεις τους καμιά φορά τους οδηγούν στα άκρα. Μια μέρα όμως ύστερα από ένα ατύχημα καταφέρνουν να τα βρουν, με φόντο μια ευφυή κομπίνα που σκαρφίζεται ο Αρτούρο…
Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.
Διαβάστε περισσότερα για τις πρεμιέρες της εβδομάδας εδώ.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b