MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«No. 6 Collaborations Project»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Ed Sheeran

Μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο LP του Ed Sheeran με τίτλο “No. 6 Collaborations Project” και πολλές συνεργασίες-έκπληξη.

Monopoli Team

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του αγαπημένου τραγουδιστή και συνθέτη Ed Sheeran με τίτλο «No. 6 Collaborations Project».

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Ed Sheeran

Πρόκειται για έναν δίσκο με 15 singles, όπου το κάθε τραγούδι αποτελεί μία συνεργασία με έναν διαφορετικό καλλιτέχνη, εξού και το όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο φαινόμενο Ed Sheeran (*και πώς ξαναγράφονται οι κανόνες της ποπ)12.09.2018

Μερικά τραγούδια του album είχαν ήδη κυκλοφορήσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, όπως το I Don’t Care με τον Justin Bieber, το Beautiful People με τον ανερχόμενο Khalid και το Cross Me με τους Chance The Rapper & PnB Rock.

Όλες οι συνεργασίες του άλμπουμ

Στα υπόλοιπα 12 tracks του άλμπουμ βλέπουμε τους Camila Cabello and Cardi B στο άκρως καλοκαιρινό South of the Border, τον Stormzy που πρόσφατα συγκλόνισε τα πλήθη στο Glastonbury στο κομμάτι Take Me Back, ένα κομμάτι-ύμνος για το Λονδίνο, την YEBBA στο Best Part Of Me μια συναισθηματική μπαλάντα, τον Travis Scott στο Antisocial, την συνεργασία-έκπληξη των Eminem & 50 Cent στο κομμάτι Remember The Name, τους Young Thug & J Hus στο ανεβαστικό Feels, την Ella Mai στο Put it All on Me, Paulo Londra που ραπάρει στα ισπανικά στο Nothing On You, την R&B καλλιτέχνη H.E.R στο I Don’t Want Your Money, τους Meek Mill and A Boogie with Da Hoodie στο 1000 Nights, τον Skrillex σε μια συνεργασία που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τους Bruno Mars & Chris Stapleton στο Blow.

Μάλιστα, μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Ed κυκλοφόρησε και την ακουστική version του Best Part Of Me με την YEBBA, αλλά και πολλά lyric videos, δηλαδή βίντεο με στίχους των μεγαλύτερων hit του άλμπουμ.

Σίγουρα πρόκειται για ένα φιλόδοξο project, καθώς στο ίδιο άλμπουμ ο Ed Sheeran συνεργάζεται με πολύ διαφορετικούς καλλιτέχνες, από την ράπερ Cardi B μέχρι και τον DJ Skrillex. Πάντως, ο Sheeran μένει πιστός στον ήχο του που δεν επηρεάζεται από τους καλλιτέχνες που τον συνοδεύουν, ενώ το άλμπουμ περιέχει τόσο ρομαντικές μπαλάντες όσο και ανεβαστικά κομμάτια, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει ο Ed.

Όλες οι συνεργασίες είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες, την προσοχή των φαν όμως τράβηξε το κομμάτι Remember The Name, καθώς πρόκειται για το πολυπόθητο reunion των Eminem και 50 Cent, οι οποίοι συνεργάστηκαν για τελευταία φορά το 2012 στο κομμάτι “My Life”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b