Δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στο Άλσος Παγκρατίου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΚαλοκαιρινή άθληση και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Παγκρατίου έως τις 12 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε τον κήπο και τα πάρκα αλλιώς»
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο Άλσος Παγκρατίου άνοιξε και φέτος τις πύλες του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, φιλοξενώντας, έως τις 12 Ιουλίου, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, εμπλουτίζοντας τις επιλογές μικρών και μεγάλων για διασκέδαση και άθληση στην καλοκαιρινή Αθήνα.
Οι εκδηλώσεις του «Ζήσε τον κήπο και τα πάρκα αλλιώς» περιλαμβάνουν εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής και εκπαιδευτική παράσταση για το ασφαλές Διαδίκτυο που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, συνδυάζοντας διασκέδαση, παιχνίδι και γνώση. Η ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής δήμου Αθηναίων θα ντύσουν μουσικά τα καλοκαιρινά βράδια στο Άλσος, ενώ με το πρόγραμμα άθλησης και ευεξίας Mamakido και τη νέα πρόταση για τους λάτρεις του αθλητισμού, το Functional training, μικροί και μεγάλοι θα γυμναστούν σε έναν πνεύμονα δροσιάς της πόλης.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η «αθανασία» της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφει – Αυτή τη σεζόν στο Σύγχρονο Θέατρο
- Athens International Music Festival: 5 ημέρες κλασικής μουσικής στην καρδιά της Αθήνας
- Θέατρο, συναυλίες: Τι κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα;
- Τα Καλογεράκια επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου με ολοκαίνουργιο δίσκο
- Το Κουαρτέτο Μοντιλιάνι εγκαινίασε το Έτος Μπετόβεν στο Μέγαρο με τον καλύτερο τρόπο