MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 28 – 30/6: Οι 5 + 1 καλύτερες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Ορέστεια του Αισχύλου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Τρεις σκηνοθέτιδες στην πρώτη τους εμφάνιση στην Επίδαυρο παρουσιάζουν σε ενιαία παράσταση την Ορέστεια, τη μοναδική σωζόμενη τριλογία του αρχαίου δράματος, με την ίδια δημιουργική ομάδα ηθοποιών και συντελεστών. Τον Αγαμέμνονα σκηνοθετεί η Ιώ Βουλγαράκη, τις Χοηφόρους η Λίλλυ Μελεμέ και τις Ευμενίδες η Γεωργία Μαυραγάνη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 28/6 & Σάββατο 29/6, 20:30
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Από 15 ευρώ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Release Athens Day 9: Disturbed & Anthrax

To Release Athens 2019 παρουσιάζει τους Disturbed, μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι Αμερικανοί θα «ισοπεδώσουν» το Κλειστό Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο) στην πλατεία Νερού, αποδεικνύοντας γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 30/6, 17:30
Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, Πλατεία Νερού, Λεωφ. Ποσειδώνος 2616, Φάληρο
Προπώληση: 42€, VIP: 130€

ΘΕΑΤΡΟ

Σαϊγκόν, της Caroline Guiela Nguyen στην Πειραιώς 260

Μια ιδιαίτερη φωνή του παγκόσμιου θεάτρου, η Caroline Guiela Nguyen φιλοξενείται με την παράστασή της «Σαϊγκόν» στο Φεστιβάλ Αθηνών 2019.
Ένα εστιατόριο παγωμένο σ’ έναν μεταιχμιακό χωροχρόνο, κάπου ανάμεσα στη Σαϊγκόν της δεκαετίας του ’50 και το Παρίσι της δεκαετίας του ’90, με μουσική υπόκρουση βιετναμέζικη ποπ και γαλλικά chansons. Τα μονοπάτια έντεκα χαρακτήρων, γαλλικής, βιετναμέζικης ή γαλλοβιετναμέζικης καταγωγής, όπως ακριβώς και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται, διασταυρώνονται επί σκηνής και μοιράζονται τοπία, πρόσωπα, τραγούδια και μια γλώσσα που, για ορισμένους από αυτούς, επιβιώνει μόνο στις αναμνήσεις τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 28/6 & Σάββατο 29/6, 21:00
Πειραιώς 260, Ταύρος
Από 5€ έως 25€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ολοκληρωμένη τη δουλειά του (Σταυρός του Νότου και Γραμμές των οριζόντων) πάνω στον Νίκο Καββαδία σε μια μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 29/6, 21:00
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Από 12€ έως 50€

ΣΙΝΕΜΑ

Yesterday

Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ συνεργάζεται με το σεναριογράφο Ρίτσαρντ Κέρτις κι αποδεικνύουν με επιχειρήματα γιατί ένας κόσμος χωρίς Μπιλτς είναι ένας άδειος κόσμος.

Υπόθεση

O Τζακ Μάλικ είναι ένας άσημος τραγουδιστής που βλέπει το όνειρό του να πετύχει στη μουσική βιομηχανία να απομακρύνεται συνεχώς. Όμως μετά από ένα μυστηριώδες παγκόσμιο blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ! Αρχίζει λοιπόν να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος όλων των εποχών σε ένα κοινό που αγνοεί τα τραγούδια τους και σε λίγες γίνεται ο «πιο μεγάλος μουσικοσυνθέτης της εποχής».
Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.
Διαβάστε περισσότερα για τις πρεμιέρες της εβδομάδας εδώ. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 Ο τσελίστας Yo-Yo Ma στο Ηρώδειο 

Η Αθήνα αποτελεί έναν από τους 36 σταθμούς στην παγκόσμια περιοδεία του κορυφαίου τσελίστα Yo-Yo Ma (Γιο-Γιο Μα) με το Bach Project. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τις 6 σουίτες του Μπαχ για τσέλο, χωρίς συνοδεία, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μία μόνο βραδιά.
Κυριακή 30/6, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Από 15€ έως 100€

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b