MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Eίσαι ξανθιά; Μάθε τον τρόπο για να αναδείξεις το χρώμα σου!

Λατρεύεις το ξανθό σου μαλλί αλλά έχεις βαρεθεί να το βλέπεις θαμπό και γεμάτο κιτρινίλες; Υπάρχει λύση!

Monopoli Team | 18.06.2019

Αν θέλεις να χαρίσεις στο ξανθό σου μαλλί τη χαμένη του λάμψη, η λύση είναι μία και δεν είναι άλλη από τη Hairmony Silver Hair Mask των ελληνικών καλλυντικών Dalon Cosmetics.

Hairmony Silver Hair Mask

Η Silver Hair Mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα, ενώ παράλληλα την προστατεύει από το φριζάρισμα.

Η χρήση της είναι πραγματικά πανεύκολη

Την απλώνετε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και την αφήνετε να δράσει για 5-10 λεπτά. Ύστερα την ξεβγάζετε με άφθονο νερό για ένα μοναδικό και απίστευτο αποτέλεσμα.

Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, τα μαλλιά μας χρειάζονται μία επιπλέον φροντίδα, ειδικά αν είναι ξανθά, καθώς παρόλο που είναι ένα χρώμα εξαιρετικά εντυπωσιακό, χρειάζεται ειδική περιποίηση και τακτική φροντίδα.

Γι’ αυτό επισκεφθείτε το πιο κοντινό κατάστημα καλλυντικών και ζητήστε τη Silver Ηair Mask από τη Dalon Cosmetics για να ζωντανέψετε το αγαπημένο σας ξανθό μαλλί και να εντυπωσιάσετε, όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε!

Η νέα μάσκα μαλλιών Silver θα αποτελέσει το απόλυτο trend, όχι μόνο το καλοκαιριού αλλά ολόκληρου του χρόνου, καθώς θα δώσει τη λύση σε χιλιάδες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τις κιτρινίλες στα ξανθά τους μαλλιά, και θα γίνει το αγαπημένο τους προϊόν, που δεν θα μπορούν να αποχωριστούν με τίποτα.

Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση, που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι σας, χωρίς να χρειάζεται να πάτε σε κομμωτήριο!

Είσαι ξανθιά; Δοκίμασε τη Silver Hair Mask και δε θα χάσεις!

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.biokalcosmetics.gr. 

ή στη σελίδα της Dalon στο facebook  ή στο Instagram 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b