CHEF'S TIPS
Γεμιστά με λαχανικά & ρύζι από την food blogger Marysgramm
Το πιο εύκολο, δροσερό και ανάλαφρο φαγητό του καλοκαιριού!
Monopoli Team
03.06.2019
Υλικά
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- Δυόσμο
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- Ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Αρχικά θα τρίψετε στο τρίφτη, τα καρότα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι. Στην συνέχεια, θα βάλετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και θα σοτάρετε όλα τα παραπάνω. Τέλος, το ρύζι, τον δυόσμο και την σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι αν θέλετε. Με αυτή την ποσότητα γέμισα 7 πιπεριές μεγάλες και 4 ντομάτες. Επιπλέον 1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό(ζεστό) αραιωμένο με σάλτσα ντομάτας και τον κύβο λαχανικών (για να το ρίξετε μέσα στο ταψί ). Τέλος ελαιόλαδο από πάνω. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»
Εύα Νάθενα: Η σκηνοθέτρια της «Φόνισσας» στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV
Μακιγιάζ χειλιών: Πώς να διατηρήσεις αναλλοίωτο το κραγιόν σου κατά τη διάρκεια της μέρας
My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στην The Blender Gallery
Κρυπτόγαμα: Η Νικαίτη Κοντούρη σκηνοθετεί τον θεατρικό μονόλογο του Μιχάλη Αλμπάτη στην Πειραιώς 260
Mataroa Happy: Το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό με εκχύλιση κάνναβης και νταμιάνας
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση