MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Once Upon a Time in Hollywood: Δύο νέες αφίσες κυκλοφόρησαν για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ταραντίνο

Η νέα ταινία του Κούεντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2019

Monopoli Team

Αυτό σημαίνει ότι οι Μπράντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάργκοτ Ρόμπι θα παραβρεθούν στην Κρουαζέτ για την προβολή της ταινίας και τη συμμετοχή της στο διαγωνιστικό τμήμα. Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ  Καννών ανακοινώθηκε στις 18 Απριλίου και το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο αναμενόταν στη λίστα με τις ταινίες που θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Φοίνικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Once Upon A time in Hollywood»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Ταραντίνο12.09.2018

Πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του, λοιπόν, δύο νέες αφίσες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Sony Pictures για τη νέα ταινία του Ταραντίνο. Το όλο ενδιαφέρον τους είναι ότι “διαφημίζουν” την ταινία…μέσα στην ταινία. Και αυτό γιατί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποδύεται τον ρόλο του Rick Dalton ενός αστέρα ταινιών δράσης του Χόλιγουντ, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο ολοένα εναλασσόμενο σκηνικό για τον ίδιο.

Οι αφίσες προμοτάρουν ουσιαστικά και το «Once Upon a Time in Hollywood» αλλά και το Operazione Dyn-o-Mite!, την ταινία που πρωταγωνιστoύν οι Rick Dalton και Margaret Lee.

Το 9ο φιλμ του σκηνοθέτη των Pulp Fiction και Kill Bill εξιστορεί την περιπέτεια ενός αστέρα της τηλεόρασης που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο εξελισσόμενο Χόλιγουντ, παρέα με τον έμπιστο κασκαντέρ του. Δεν ξέρουν όμως ότι γειτονεύουν με την μεγαλύτερη σταρ της εποχής, την Sharon Tate, η οποία αποτέλεσε ένα από τα θύματα του κατα συρροή δολοφόνου Charles Manson.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2019.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Ιζαμπέλ Ιπέρ: Η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός επίτιμη προσκεκλημένη του 66ου ΦΚΘ
Cine News
HOTΕΛ ΕΛVIRA: Γνωρίζουμε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA
Cine News
Ο Δικαστής: Οι πρώτες εντυπώσεις μας από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+
Cine News
ArtCinema Hydra: Το τριήμερο τέχνης και κινηματογράφου επιστρέφει στο νησί του Αργοσαρωνικού
Cine News
Γιώργος Λάνθιμος: «Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική απορρίφθηκε το αίτημα για το γύρισμα στην Ακρόπολη»
Cine News
Τρομεροί Γονείς: Δείτε τα trailers της νέας οικογενειακής κωμωδίας του Alpha
Cine News
6ο KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου: Με δύναμη από την Πάτρα
Cine News
Η Μεγάλη Χίμαιρα: Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Γνωρίζουμε την οικογένεια Καλλιγά λίγο πριν την πρεμιέρα στον Alpha
Cine News
«Νέα εποχή» για την ΕΡΤ: Όσα φέρνει η νέα σεζόν 2025–2026
Cine News
Ο πιο "ανθρώπινος" Dracula του Luc Besson