MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Spanish Princess E1

Πρεμιέρα, Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στο COSMOTE CINEMA 4HD και κάθε Δευτέρα στις 23:00

Monopoli Team

Η σειρά επικεντρώνεται στην Αικατερίνη της Αραγονίας, την όμορφη έφηβη πριγκίπισσα της Ισπανίας στην οποία είχαν υποσχεθεί τον αγγλικό θρόνο από τότε που ήταν παιδί. Φτάνει σε μια γκρίζα, βροχερή Αγγλία με την ένδοξη και πολυποίκιλη αυλή της. Η Αικατερίνη είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας τώρα, αλλά όταν ο σύζυγός της Πρίγκιπας Άρθουρ πεθαίνει ξαφνικά, η σειρά της στην διαδοχή του θρόνου φαίνεται χαμένη … έως ότου ισχυρίζεται ότι ο γάμος της δεν ολοκληρώθηκε ποτέ όπως θα έπρεπε και ότι ως παρθένα μπορεί να στρέψει το βλέμμα της στον νέο κληρονόμο, τον χαρισματικό και σκληροτράχηλο πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα κυβερνήσει μια μέρα ως βασιλιάς Ερρίκος VIII.

Η σειρά The Spanish Princess είναι μια ισχυρή, επική ιστορία που όχι μόνο στρέφει ξανά το κοινό στο κόσμο της βασιλικής αυλής, όπως παρατηρείται μοναδικά μέσα από την οπτική των γυναικών, αλλά επίσης ρίχνει φως σε μια προηγουμένως ανείπωτη γωνιά της ιστορίας – τη ζωή των έγχρωμων ανθρώπων,που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο του 16ου αιώνα.

Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία The Constant Princess και The King’s Curse της Philippa Gregory και ακολουθεί την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά The White Princess και την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Emmy σειρά The White Queen.

Κατηγορία: Δραματική σΗθοποιοί: Σάρλοτ Χόουπ, Χάριετ Γουόλτερ, Ρίτσαρντ Πέπερ

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b