MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Mamma mia! Here we Go Again: το πάρτυ επιστρέφει στο ελληνικό καλοκαίρι…

Το αγαπημένο κινηματογραφικό blockbuster έρχεται σε Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 21 Aπριλίου στις 21.00.

Monopoli Team | 19.04.2019

Δέκα χρόνια μετά, το πάρτι με μουσική των ABBA και φόντο το ελληνικό καλοκαίρι, συνεχίζεται…

Το «Mamma Mia! Here We Go Again» που σκηνοθετεί ο Ολ Πάρκερ διαθέτει όλο το πληθωρικό πακέτο μιας εξ ορισμού ψυχαγωγικής και ακομπλεξάριστης ταινίας που μιλάει για τη χαρά της ζωής μέσα από το τραγούδι, το χορό (συνοδεία των επιτυχιών των ABBA φυσικά), τη φιλία, τον έρωτα και την αντισυμβατική οικογένεια των τριών μπαμπάδων! Ακόμη και χωρίς την πρωταγωνιστική παρουσία της Μεριλ Στριπ (εμφανίζεται ελάχιστα), ακόμη και με ψεύτικο (φτιαγμένο στην Κροατία) ελληνικό… kalokairi!

Η υπόθεση της ταινίας

Πέντε χρόνια μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη των τριών πατεράδων της Σόφι (Αμάντα Σαίφριντ), η παρέα των Σαμ (Πιρς Μπρόσναν), Χάρι (Κόλιν Φερθ) και Μπιλ (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) επανενώνεται στο νησί, καθώς η κόρη τους ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο με το όνομα “kalokairi”. Καθώς η μητέρα της έχει φύγει από τη ζωή, θα ζητήσει τη βοήθεια των πιστών φιλενάδων της και κάπως έτσι θα μάθει ακόμη περισσότερα μυστικά για το παρελθόν της για τους μπαμπάδες της και για την ανεπανάληπτη γιαγιά της την οποία ερμηνευει απολαυστικά η Σερ.

Μπορεί από το νέο Mamma Mia να μας λείπουν οι ειδυλιακές εικόνες από τη Σκόπελο και τη Σκιάθο (ως γνωστόν τα γυρίσματα έγιναν στην Κροατία και τις δαλματικές ακτές) καθώς και η Μέριλ Στριπ η- οποία περιορίζεται σε μια μίνιμουμ εμφάνιση διάρκειας λίγων- δεν μπορούμε να πουμε το ίδιο για τη θετική ενέργεια και τα αξέπέραστα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

Στα συν της ταινίας το απολαυστικό συναπάντημα της Σερ και του Αντι Γκαρσία, νεανικού της φλερτ από το Μεξικό του… 1959 ενώ η Λίλι Τζέιμς ως νεαρή Μέριλ Στριπ κουβαλά κάτι από τη στόφα της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b