MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV

Game Of Thrones Season 8: Ο χειμώνας επιτέλους έφτασε

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

To ΗΒΟ μόλις έβγαλε τρία trailer, τα οποία μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το τί πρόκειται να δούμε στην τελευταία σεζόν της σειράς φαινόμενο.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Game Of Thrones επιστρέφει στις 14 Απριλίου

Μετά την μεγάλη προσπάθεια του HBO, να κρατήσει κρυφές τις πληροφορίες για την νέα σεζόν, μόνο μισό μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου κυκλοφόρησαν τρία trailer με τίτλους   “Survival” ,   “Together” και “Aftermath”, με πραγματικά πλάνα από την 8η σεζόν του Game of Thrones.

Πού βρίσκεται η ιστορία…

Οι White Walkers πέρασαν το μεγάλο τοίχος και έχουν στην κατοχή τους έναν δράκο. Η μοίρα του Westeros βρίσκεται στα χέρια ενός αλκοολικού νάνου, ενός αγοριού που μεταμορφώνεται σε κοράκι, της μητέρας των δράκων, ενός κοριτσιού χωρίς πρόσωπο και του ετεροθαλή αδερφού της Snow.

Πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί, αλλιώς θα πεθάνουμε“, λέει ο Tyrion στην Sansa και την Daenerys, υποδηλώνοντας ότι υπήρξε κάποια ενδεχόμενη σύγκρουση κατά την λήψη αποφάσεων.

Πλήθος επεισοδίων και διάρκεια

Παρότι οι πρώτοι έξι κύκλοι αποτελούνται από δέκα επεισόδια, ο 7ος είχε μόνο επτά. Για τον τελευταίο κύκλο οι υπεύθυνοι του προγράμματος, David Benioff και D.B.Weiss αποφάσισαν να μειώσουν ακόμα περισσότερο τον αριθμό επεισοδίων. Ετσι στον 8ο και τελευταίο κύκλο θα δούμε μόνο έξι.

Ωστόσο κάθε επισόδιο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, περίπου 80-90 λεπτά, σε αντίθεση με τις παλαιότερες σεζόν  που διαρκούσαν περίπου 60 λεπτά. Η πληροφορία αυτή διέρρευσε από τους Γάλλους εκφωνητές του HBO, που υποστηρίζουν ότι η σειρά θα ξεκινήσει με δυο επεισόδια διάρκειας μια ώρας και τα υπόλοιπα τέσσερα θα διαρκούν τουλάχιστον 80 λεπτά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HBO η διάρκεια κάθε επεισοδίου είναι η εξής:

  • Επεισόδιο 1: 54 mins
  • Επεισόδιο 2: 58 mins
  • Επεισόδιο 3: 1 hr 22 mins
  • Επεισόδιο 4: 1 hr 18 mins 
  • Επεισόδιο 5: 1 hr 20 mins
  • Επεισόδιο 6: 1 hr 20 mins

Σεναριογράφοι-Σκηνοθέτες

Ο Daviv Nutter, γνωστός για την σκηνοθεσία του επεισοδίου “Rains of Castamere” και της ακόμη πιο γνωστής σκηνής του Red Wedding, αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία τριών επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας, την οποία έγραψε ο Dave Hill (ο οποίος έγραψε και το επεισόδιο “Eastwatch”). Ο παραγωγός Bryan Cogman έγραψε το δεύτερο επεισόδιο, ενώ τα υπόλοιπα 4 ανέλαβαν οι Weiss και Benioff.

Ο σκηνοθέτης του “Battle of the Bastards”  Miguel Sapochnik  επιστρέφει, αναλαμβάνοντας τα επεισόδια 3 και 5, ενώ ο Benioff και ο Weiss θα σκηνοθετήσουν το τελευταίο επεισόδιο.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Directors’ Next Gen στο Cinobo: Ένα ‘κλικ’ πιο κοντά στο μέλλον του ελληνικού σινεμά
Cine News
Από το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” μέχρι δυνατές πρεμιέρες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Ξωτικά, μάγοι και binge watching: Τι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Καλοκαίρι στο Φουγάρο: Δροσερές βραδιές με θερινό σινεμά, Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο για παιδιά
Cine News
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του ΕΚΚΟΜΕΔ
Cine News
House of the Dragon: Δύο επεισόδια ήταν αρκετά για να μάς κερδίσει ξανά;
Cine News
Ο Τσάρλι Κάουφμαν στην Αθήνα για μια ανοιχτή συζήτηση στο σινεμά Στέλλα
Art & Culture
Το Evia Film Project παραμένει ο καλύτερος λόγος να επιστρέφεις στη Βόρεια Εύβοια
Cine News
Ιούλιος στην COSMOTE TV: Νέες περιπέτειες από το σύμπαν του Star Trek και του Walking Dead
Cine News
Μαρία Στουάρντα: Η όπερα του Ντονιτσέτι, σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε, για μια δωρεάν προβολή στον Κήπο του Μεγάρου
Cine News
The Bear: Διαθέσιμος ο τελευταίος κύκλος στο Disney+
Cine News
Το prequel του Legally Blonde είναι επιτέλους εδώ – Τι θα δεις στην TV αυτή την εβδομάδα