MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Posters: 5 ιδέες για να τα κρεμάσετε χωρίς κορνίζα

Έξυπνοι τρόποι για να κρεμάσετε τις αφίσες σας εύκολα και γρήγορα

Monopoli Team

Μπορείτε να γλιτώσετε το κόστος και τον κόπο αγοράς κορνίζας με τους παρακάτω φθηνούς τρόπους και να κρεμάσετε τις αφίσες και τα prints σας. Είτε θέλετε να κρεμάσετε ένα μόνο poster είτε θέλετε να φτιάξετε gallery wall, αυτές οι ιδέες θα σας φτάσουν στον στόχο σας σε λίγα μόλις λεπτά.

Κρεμάστρες για παντελόνια

Πόσες φορές έχετε αγοράσει μια τεράστια αφίσα που ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά, και από τότε είναι στο κάτω συρτάρι του γραφείου σας γιατί δε θέλετε να δώσετε τα διπλάσια χρήματα για να της φτιάξετε κορνίζα;

Με τις κρεμάστρες παντελονιών αυτό το θέμα λύνεται. Χρησιμοποιήστε μια απλή που σίγουρα υπάρχει ήδη στη ντουλάπα σας ή βάψε τη με όποιο χρώμα θέλετε για να φαίνεται όσο πιο κοντά στους τόνους της αφίσας γίνεται.

Washi Tape

Το washi tape είναι ο καλύτερος φίλος οποιουδήποτε νοικιάζει σπίτι. Επίσης είναι και ένας τέλειος τρόπος να διακοσμήσετε προσωρινά και με χαμηλό κόστος. Το να φτιάξετε gallery wall με washi tape είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να τοποθετήσετε τα poster σου. Έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να τους αλλάξετε θέση αν τα βαρεθείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ μικρά κομμάτια από το tape για να μην κλέβουν την παράσταση ή μπορείτε να κάνετε τo tape βασικό κομμάτι της όλης “εμπειρίας”.

Ιδέα: Χρησιμοποιήστε το σε όλο το μήκος του poster, σαν faux κορνίζα.

Διαβάστε τις υπόλοιπες ιδέες εδώ

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b