Ο Λευτέρης Χριστοφής στο Half Note
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ κιθαρίστας και συνθέτης Λευτέρης Χριστοφής θα εμφανιστεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Half Note
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ κιθαρίστας και συνθέτης Λευτέρης Χριστοφής μαζί με το Lefteris Christofis Quartet και τους εξαίρετους καλεσμένους του David Lynch και Γιώργο Κοντραφούρη θα παρουσιάσει μία Ανθολογία Συνθέσεων του που καθόρισαν τη μουσική του πορεία στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα.
Στο project Anthology επιλέγει συνθέσεις του που σπάνια έχουν παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό, από τα τέσσερα προσωπικά του άλμπουμ “Mythoplasia” (1996), “Kalesma: Lefteris Christofis with British Friends” (1998), “NousIcons” (2005) που κυκλοφόρησε από την θρυλική Blue Note Records και πρόσφατα το “ManTis” (2017).
Η μοντέρνα κιθαριστική προσέγγιση του Λευτέρη Χριστοφή προσδίδει μια νέα μουσική προοπτική πέρα από τα σύνορα της jazz και του fusion, ενώ οι υπέροχες συνθέσεις του προσδίδουν εικόνες από συναισθηματικά τοπία για να μεταφέρουν το κοινό του Half Note σ’ έναν ευφάνταστο κόσμο της cosmic jazz.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google