MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ταξιδεύουμε στη Βέροια και φωτογραφίζουμε τις “Ανθισμένες Ροδακινιές”

Η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας πραγματοποιεί εκδρομή στην Βέροια, το διήμερο 23-24 Μαρτίου με αφορμή το φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινιών

Monopoli Team

Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν και θα φωτογραφίσουν τις ξεχωριστές ομορφιές της Βέροιας και θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην ανοιξιάτικη φύση, βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρωμάτων και αρωμάτων στον μαγευτικό κάμπο της περιοχής που είναι γεμάτος λουλούδια και ανθισμένες ροδακινιές.

Την πρώτη μέρα οι φωτογράφοι θα ξεναγηθούν στην πόλη της Βέροιας και θα επισκεφθούν τις παραδοσιακές γειτονιές της Μπαρμπούτας, της Κυρριώτισσας, την Παλιά Μητρόπολη Βέροιας και το Βήμα του Απόστολου Παύλου. Την δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες θα περιπλανηθούν και θα απαθανατίσουν το μοναδικό θέαμα που δημιουργούν τα χρώματα των ανθών στον κάμπο των ροδακινιών. Η μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Η φωτογραφική εκδρομή είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους της φωτογραφίας. Φωτογράφοι και instagramers από την Β. Ελλάδα και τις κοντινές περιοχές, μπορούν να έρθουν αυθημερόν την Κυριακή 24/3, προκειμένου να συμμετέχουν στην φωτογραφική εξόρμηση στις Ροδακινιές. Το ραντεβού ορίζεται στις 10:00 στην Πλατεία Ελιάς.

Όλοι οι φωτογράφοι θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές 2019» που διοργανώνεται από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας.

Οι μετακινήσεις από Αθήνα και η διαμονή είναι χορηγία του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και συνεργαζόμενων καταλυμάτων της περιοχής.

Greek Instagramers Events

Οι “Greek Instagramers Events” δημιουργήθηκαν το 2013, με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram και στόχο να συσπειρώσουν την Ελληνική κοινότητα των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Οι δράσεις τους περιλαμβάνουν ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και εκδρομές, δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια φωτογραφίας με καταξιωμένους καθηγητές καθώς και συνεργασίες με σημαντικούς φορείς του πολιτισμού όπως μουσεία, θέατρα και καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Λούβρο: Ζημιές στην πτέρυγα Denon από διαρροή νερού
Μουσικά Νέα
Ο Γιάννης Χαρούλης στον Σταυρό του Νότου
Εικαστικά
Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής
Μουσικά Νέα
Οι σαρωτικοί Kneecap επιστρέφουν το καλοκαίρι στο Rockwave
Επίκαιρα
Γραμμή 4: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό
Εκδηλώσεις
Τέλος του Παιχνιδιού: Η παράσταση με τους Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου, στη Θεσσαλονίκη
Δραστηριότητες
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια στο Ζάππειο
Cine News
28ο ΦΝΘ: Έναρξη με το ντοκιμαντέρ «Ρώτα την Ι Τζιν» για τη γυναίκα που κέρδισε δύο φορές τον Τραμπ
Εικαστικά
«Η δύναμη του φανταστικού» από τον Μιχάλη Αρφαρά στη γκαλερί Έκφραση
Βιβλία
Ove Vai Conte Nano? Ove vai?: Το κείμενο και τα τραγούδια της παράστασης του Θοδωρή Γκόνη από τη Μικρή Άρκτο
Art & Culture
"Η Κατάρρευση" στο Rabbithole (video)
Cine News
Σιαμάκ Ετεμάντι: Μιλώντας για τη σεξουαλικότητα, μιλάμε για όσα αποκλείουν τους ανάπηρους