MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μαγειρεύουμε υγιεινά ακόμα και αν δεν έχουμε χρόνο

5 τρόποι να μαγειρέψετε υγιεινά όταν δεν έχετε χρόνο

Monopoli Team

Γυρνάτε σπίτι, κουρασμένοι από την δουλειά και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε είναι το μαγείρεμα. Πολλές φορές οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες δεν σας ενδιαφέρουν, γιατί είστε επικεντρωμένοι σε άλλες ασχολίες. Η Βrooke Alpert, RD, ιδρύτρια του Β Νutritious δείχνει εύκολους τρόπους για να τρωτε  υγιεινά όταν έχετε πολυάσχολη ζωή.

Εκμεταλλευτείτε τον καταψύκτη

Η Brooke προτείνει να έχετε αποθηκευμένα υγιεινά τρόφιμα στον καταψύκτη, που μπορούν να μαγειρευτούν γρήγορα. «Αν γεμίσετε τον καταψύκτη σας με κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν χαλάσουν και χρειάζονται ένα λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο μαγειρικό σκεύος για να ζεσταθούν», είπε στο POPSUGAR. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε με κατεψυγμένα συστατικά (μπορείτε ακόμη και να στραφείτε σε γεύματα στο φούρνο μικροκυμάτων), και  δεν θα πάρει πολύ χρόνο από την ημέρα σας.


Αγοράστε φαγητά που είναι ήδη έτοιμα

Δεν υπάρχει καμία ντροπή στην αποθήκευση σε προ-κομμένα, προ-αναμεμιγμένα ή σχεδόν έτοιμα συστατικά. Τα παντοπωλεία όπως το Whole Foods και το Trader Joe έχουν μια εξαιρετική επιλογή από παρασκευασμένα τρόφιμα για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων όπως το αγαπημένο της Brooke, Daily Harvest. «Έχοντας τα smoothie τους και τα bowl με λαχανικά στο ψυγείο μου είναι το καλύτερο εφεδρικό σχέδιο που υπήρξε ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις υγρό και να ανακατεύεις ή να το ζεστάνεις και να το τρως. Είναι απλό» αναφέρει.

Δείτε περισσότερα στο savoir ville.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b