MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Polis Hamamm: το καλύτερο χαμάμ της Ευρώπης στην καρδιά της Αθήνας!

Ανακαλύψαμε μια όαση χαλάρωσης και αναζωογόνησης στου Ψυρρή.

Monopoli Team

Το Polis Hammam είναι ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα εξασθενίζει. Ένας χώρος συνυφασμένος με μια όαση ηρεμίας όπου η εσωτερική ενέργειά των επισκεπτών αναζωογονείται και η εξωτερική λάμψη ανανεώνεται.

Ειδικευμένοι θεραπευτές αναλαμβάνουν να σας οδηγήσουν σε ένα υψηλό επίπεδο ευεξίας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, θεραπειών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών θεραπειών σώματος.

Η ιστορία πίσω από το Polis Hammam

Από την Ελληνορωμαϊκή εποχή και κατόπιν από τον συνδυασμό τους με την Οθωμανική παράδοση λουσίματος – καθαρισμού – εξαγνισμού σώματος και ψυχής, η ευεξία, η ομορφιά, η χαλάρωση και η καθαριότητα εδώ και αιώνες αποτελούν στοιχεία αναπόσπαστα της ανθρώπινης φύσης.

Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με την ιστορία, την παράδοση και την πολυμορφικότητα της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Polis Hammam οραματίστηκε και πήρε την απόφαση να αναβιώσει το ιστορικό – παραδοσιακό χαμάμ. Με πολυετή πείρα στο χώρο των υπηρεσιών, δημιούργησαν το πρώτο παραδοσιακό αυθεντικό χαμάμ στην Ελλάδα σε έναν ιδιαίτερο-boutique χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το δεύτερο flagship hammam στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο MAS – Makridis Associates τήρησε όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου χαμάμ αρχιτεκτονικά αλλά και της κλασικής λειτουργίας και χρήσης των τούρκικων λουτρών συντελώντας στη δημιουργία της πολυτελούς κατασκευής στην οδό Αυλητών 6-8 στου Ψυρρή αντλώντας έμπνευση μεταξύ άλλων και από την φιλοσοφία της Zaha Hadid.

Με αναζήτηση, μελέτη, συνεργασίες και επιρροές από την Πόλη, με προσήλωση στις παραδόσεις του χαμάμ και με μοναδικό συνδυασμό πολλών άλλων ποιοτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στο σύγχρονο τρόπο ζωής, καταφέρνει μέχρι σήμερα να ταξιδεύει τους επισκέπτες του στον χρόνο.

Τι προσφέρει στον οργανισμό

Μια επίσκεψη-μύηση στο χαμάμ δεν είναι μόνο ευεργετική για το κυκλοφορικό, το νευρικό και το αναπνευστικό σύστημα. Είναι μία συνολική συνταγή ευεξίας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα. Μία “βουτιά” στον εσωτερικό μας κόσμο και τις χαμένες αξίες της ζωής.

Ο χώρος του χαμάμ με τον επιβλητικό θόλο, τον ζεστό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο του και τις παραδοσιακές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά περιμετρικά, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή με έντονο άρωμα Ανατολής. Μια απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Η τελετουργία της απόλαυσης

Το τελετουργικό του χαμάμ περιλαμβάνει τη βαθιά απολέπιση, το ευεργετικό αφρομασάζ, το χαλαρωτικό λούσιμο και την ξεκούραση σε ειδικό χώρο δοκιμάζοντας το κερασμένο παραδοσιακό τσάι και το γευστικό λουκούμι…

Oι υπηρεσίες του Polis Hammam

Στο Polis Hammam, η περιποίηση του σώματός σε συνδυασμό με την ψυχική ξεκούραση αποτελούν προτεραιότητα μαζί με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα των ανατολίτικων λουτρών, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, ανάλογα τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του οργανισμού σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο δώρο. Μπορείτε ακόμα και να το κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας και να είστε σίγουροι πως θα το απολαύσουν.

Οι υπηρεσίες που θα βρείτε στο Polis Hammam περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, διάφορα είδη χαμάμ, μασάζ, καθώς και ειδικές υπηρεσίες, όπως σάουνα ή βεντούζες. Μπορείτε ακόμα και να γιορτάσετε κάποια special εκδήλωση όπως τα γενέθλιά σας, την επέτειο του γάμου σας ή το μπάτσελορ πάρτι σας!

Φυσικά, μπορείτε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες, που θα βρείτε αναλυτικά και στο site τους, να την κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, προαγοράζοντας μια δωροκάρτα σε εντυπωσιακή συσκευασία δώρου. Τις παραπάνω υπηρεσίες θα τις βρείτε και σε συνδυαστικά πακέτα προσφορών μιας και είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείτε να επιλέξετε την ιδανική υπηρεσία για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Δοκιμάστε μια μίνι απόδραση από την πίεση της καθημερινότητας, με μια διαφορετική εμπειρία στο Polis Hammam, τον παράδεισο ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b