MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 15 – 17/2: 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τερέζ Ρακέν του Εμίλ Ζολά 

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά, μία επιστημονική ανάλυση της ανθρώπινης λειτουργίας -όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε-, ανεβαίνει στο Θέατρο “Ροές”, σε σκηνοθεσία και διασκευή Λίλλυς Μελεμέ. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Μαρία Κίτσου. Μαζί της ο Κώστας Βασαρδάνης και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Στον ρόλο της κυρίας Ρακέν, η Σοφία Σεϊρλή.
Παρασκευή 15/2, 21.00, Σάββατο 16/2, 19.00 και 21.00, Κυριακή 17/2, 19.00
Θέατρο Ροές
Από 14 ευρώ

ΜΟΥΣΙΚΗ

H Sharon Kovacs live

H Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα, για μία μοναδική συναυλία. H γλυκιά σκοτεινή φωνή του «My Love», που κρύβει τη φωνή ενός θρύλου της soul μουσικής, χάραξε το δικό της μοναδικό μονοπάτι, το οποίο την οδήγησε τον φετινό Αύγουστο στο δεύτερο άλμπουμ της «Cheap Smell»: Ένα από τα πιο ανοιχτά, ειλικρινή και εμπνευσμένα soul άλμπουμ της δεκαετίας!
Σάββατο 16/2, 19.00
Piraeus 117 Academy
Ταμείο: 25 ευρώ

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Απλή μετάβαση των Γ. Ευαγγελάτου και Θ. Καραμουρατίδη 

Ένα σύγχρονο κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου για μια γενιά που μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι ο κόσμος της ανήκει και βρέθηκε εκτεθειμένη σ’ έναν κόσμο που δεν περίμενε, ένα κείμενο «ντυμένο» με στίχους και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και σκηνοθεσία του Μίνωα Θεοχάρη, με ένα μικτό θίασο ηθοποιών και τραγουδιστών.
Παρασκευή 15/2, Σάββατο 16/2 στις 21:00, Κυριακή 17/2 18:00
Εθνικό Θέατρο – Νέα Σκηνή Νίκος Κούρκουλος
Από 10€

ΈΚΘΕΣΗ

«Ο δάσκαλος Γιάννης Μόραλης»

Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει την έκθεση «Ο δάσκαλος Γιάννης Μόραλης», αφιερωμένη στο έργο του στη Σχολή Καλών Τεχνών, μέσα από τις δημιουργίες των μαθητών του. Η έκθεση επιδιώκει να δει τον σπουδαίο ζωγράφο μέσα από τα δικά τους μάτια, μέσα από τα δικά τους έργα. Όχι γιατί ο Μόραλης έβγαζε από το εργαστήρι του «μοραλάκια», ατελή αντίγραφα του εαυτού του, αλλά γιατί, αντίθετα, κατάφερνε να τους δώσει τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι ξεχωριστοί και αναγνωρίσιμοι ζωγράφοι που έγιναν στη συνέχεια.
Παρασκευή 15/2, 10.00-18.00, Σάββατο 16/2, 10.00-24.00, Κυριακή 17/2, 10.00-16.00
Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού
7€, μειωμένο 5€

ΤΑΙΝΙΑ

Η ταινία Lego 2 

Όλα κυλούν ήσυχα στο Μπρίκσμπουργκ ώσπου η είδηση ότι εξωγήινοι εισβολείς πλησιάζουν ταράζει την ηρεμία των κατοίκων. Ο αγαθός Εμετ, η ζόρικη Λούσι και ο εγωπαθής Μπάτμαν μαζί με τους υπόλοιπους Lego-ήρωες θα πρέπει να σκαρφιστούν το κατάλληλο σχέδιο για να σταματήσουν τους επιδρομείς…
Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b