MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tα διασημότερα φιλιά που έχουν μείνει στην ιστορία!

Ας θυμηθούμε, για μια ακόμα φορά, μερικά από τα πιο ξακουστά φιλιά που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία

Monopoli Team

Ο Dustin Hoffman φιλάει την Ann Bancroft στο “The Graduate”.

Το ρομαντικό φιλί που δίνουν ο Leonardo Dicaprio και η Kate Winslet στην ταινία «Τιτανικός», θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές σκηνές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, με τη συνοδεία του τραγουδιού της Celine Dion που όλοι γνωρίζουν…


Η Britney Spears και η Madonna ανταλάσσουν το πιο πολυσυζητημένο φιλί, το 2003 στα μουσικά βραβεία του MTV, που ξεσήκωσε θύελλα ποικίλων αντιδράσεων. Η  Madonna έκανε μόδα το φιλί στο στόμα και από τότε πολλοί και πολλές δε διαστάζουν να φιληθούν δημοσίως σε μια κίνηση που σήμερα δεν προκαλεί τόσο.

Η διάσημη φωτογραφία του Rich Lam με το ζευγάρι που φιλιέται ανάμεσα στις ταραχές που ξέσπασαν στο Βανκούβερ, στις 15 Ιουνίου 2011, αφού οι Vancouver Canucks έχασαν το έβδομο παιχνίδι στους τελικούς του Stanley Cup του National Hockey League.

Ο Burt Lancaster και η Deborah Kerr, δύο σώματα ενωμένα σε μια παραλία, δίνουν ένα παθιασμένο παράνομο φιλί, στην ταινία “From Here to Eternity”. Πρόκειται για μία από τις πιο ερωτικές σκηνές της 7ης τέχνης.

Η Kate Middleton, η πλέον Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δίνουν ένα φιλί την ημέρα του γάμου τους, απαθανατίζονται και η φωτογραφία τους γίνεται γνωστή σε όλα τα μήκη του πλανήτη!

Το διάσημο φιλί του James Stewart και της Grace Kelly από την ταινία του Hitchcock, «Rear Window» (Σιωπηλός Μάρτυς).

Η Elizabeth Taylor παντρεύεται τον πέμπτο σύζυγό της Richard Burton στο Μόντρεαλ και η φωτογραφία με το φιλί τους συζητιέται και μετά από χρόνια.

Ο Richard Gere και η Valerie Kaprisky στο θρίλερ “Breathles”, υποδύονται έναν νέο και μια νεαρή φοιτήτρια αντίστοιχα, που ερωτεύονται παράφορα και στην φωτογραφία δίνουν ένα φιλί σε μια σκηνή που έχει μείνει σε όλους όσους έχουν δει την ταινία…

Η Γκρέτα Γκάρμπο φιλά έναν άγνωστο άντρα στην ταινία του 1929, «Το φιλί». 

Ο Charlton Heston δίνει ένα φιλί στην Kim Hunter στην ταινία «Planet of the Apes» (Ο Πλανήτης των Πιθήκων).

Ο Sean Connery και ο Mie Hama δίνουν μια παθιασμένη αγκαλιά και ένα φιλί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας του James Bond, «You Only Live Twice», στο χωριό Akime, στη Νότια Ιαπωνία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φιλάει τη Νταϊάνα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού του παρουσιάζει ένα βραβείο στο πόλο.

Το ενθουσιώδες φιλί του ναύτη στη νοσοκόμα που έγινε σύμβολο της ελπίδας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πέρασαν τα δεινά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, είναι ανάμεσα στα φιλιά που έχουν μείνει στην ιστορία.

Η Sophia Loren φιλά την αδερφή της Maria Scicolone το 1955.

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο κόκκινο χαλί στο Λονδίνο.

Η Katharine Hepburn και ο Cary Grant είναι πρώην σύζυγοι που ανακαλύπτουν ξανά τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο στην ταινα «The Philadelphia Story».

Ένα από τα γνωστότερα κινηματογραφικά φιλιά ανάμεσα στον Clark Gable και τη Vivien Leigh, στην ταινία «Όσα Παίρνει ο Άνεμος». Η συγκεκριμένη σκηνή γίνεται σύμβολο!

Η θεά της οθόνης Marilyn Monroe δίνει ένα φιλί στον φακό το 1960.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b