MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Oscar Quiz: Ποια ταινία έχει προταθεί για 14 όσκαρ και τελικά κέρδισε 11;

Στην ιστορία του θεσμού τρείς μόνο ταινίες έχουν καταφέρει να προταθούν για 14 όσκαρ

Monopoli Team

Πιο συγκεκριμένα είναι οι: Όλα για την Εύα (1950), Τιτανικός (1997), La La Land (2016). Παρ ‘ όλα αυτά μια κέρδισε περισσότερα βραβεία από τις υπόλοιπες.

Η σωστή Απάντηση: Ο Τιτανικός (1997)

Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, προτάθηκε για 14 χρυσά αγαλματίδια και κατάφερε να αποσπάσει τα 11 εξ αυτών. Συγκεκριμένα κέρδισε τα όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερης Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Καλύτερου Σχεδιασμού Κοστουμιών, Καλύτερου Ήχου, Καλύτερου Μοντάζ, Καλύτερων Ηχητικών Εφέ, Καλύτερων Οπτικών Εφέ, Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Να σημειωθεί ότι ο Τιτανικός είναι μια τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια.

titanic 12

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος και στον διαγωνισμό μας, μαντέψτε σωστά τους νικητές των OSCAR® 2019 και κερδίστε ένα δώρο-έκπληξη!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b