MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mommy

Α’ Προβολή, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00.

Monopoli Team

Το δράμα μιας μητέρας που προσπαθεί να βοηθήσει τον έφηβο γιο της, που πάσχει από την διαταραχή “Ελλειμματική Προσοχή – Υπερκινητικότητα”. Τα βίαια ξεσπάσματα του παιδιού της καθιστούν την συμβίωση μαζί του ακόμα και επικίνδυνη. Αλλά αν δεν μπορέσει η ίδια να τον βοηθήσει, τότε ποιός θα το κάνει;

Μια δυναμική χήρα αναγκάζεται να επωμιστεί μόνη της όλο το βάρος της ευθύνης του ταραχοποιού, υπερκινητικού και συχνά βίαιου 15χρονου γιου της. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα ζώντας κάτω από την ίδια στέγη και παλεύοντας να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις και στις απρόβλεπτες ανάγκες του σπιτικού τους, που δοκιμάζουν διαρκώς τη σχέση τους, η Κάιλα, η παράξενη νεοφερμένη γειτόνισσα από το απέναντι σπίτι, προσφέρει καλοπροαίρετα τη βοήθειά της. Καθώς η παρουσία της στη ζωή τους γίνεται ολοένα και πιο έντονη, σταδιακά οι τρεις τους μοιάζουν να βρίσκουν μια νέα αίσθηση ισορροπίας, και μαζί ανακτούν τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Η ταινία έχει κερδίσει σημαντικά Βραβεία σε διάφορα Φεστιβάλ, με σημαντικότερο αυτό των Καννών:

– Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών το 2014, το οποίο μοιράστηκε με την ταινία του Godard “Αντίο στη Γλώσσα”.
– Σεζάρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας.
– Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ της Στοκχόλμης.
– Εννιά Καναδικά Βραβεία Κινηματογράφου: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας, Μοντάζ, Σεναρίου, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου και Μακιγιάζ.

Κατηγορία: Δραματική

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν

Ηθοποιοί: Αν Ντορβάλ, Αντουάν Ολιβιέ Πιλόν, Σουζάν Κλεμάν

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b