MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε Ακολουθεί (It Follows)

Α’ Προβολή, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Έναν άνθρωπο τον κυνηγούν τα ζόμπι μέχρι να μεταδώσει την “ασθένειά” του σε κάποιον άλλο μέσω του σεξ. Ένα εναλλακτικό εφηβικό θρίλερ με σεξουαλικούς συμβολισμούς του νεαρού κι υποσχόμενου σκηνοθέτη David Robert Mitchell.

Ένα ημίγυμνο κορίτσι τρέχει ουρλιάζοντας έξω από το σπίτι της, προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν θανάσιμο κίνδυνο που μόνο εκείνη μπορεί να δει, ενώ οι δικοί της την κοιτούν έκπληκτοι. Ο πανικός την οδηγεί ως την παραλία όπου αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, λίγο πριν το πτώμα της βρεθεί φριχτά παραμορφωμένο.

it follows

Με αυτόν τον ανατριχιαστικό πρόλογο, το «Σε Ακολουθεί» μας προσγειώνει απότομα στον αλλόκοτο κόσμο του, τον οποίο στοιχειώνει μία αγνώστου προελεύσεως υπερφυσική απειλή που μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και ακολουθεί μέρα-νύχτα το στόχο της, αθέατη σε όλους εκτός από το θύμα. Για τη 19χρονη Τζέι (Μάικα Μονρόε), τα μόνα πράγματα που θα έπρεπε να την απασχολούν αυτό το φθινόπωρο είναι το σχολείο, τα αγόρια και τα σαββατοκύριακα στη λίμνη. Έπειτα από μια φαινομενικά αθώα ερωτική συνεύρεση, όμως, βρίσκεται να καταδιώκεται από τη φρικαλέα αυτή κατάρα, εφιαλτικά οράματα που μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε ανθρώπινη μορφή, μετατρέποντας ακόμα και τις πιο οικείες φιγούρες σε πιθανούς δολοφόνους της. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, η Τζέι θα αναζητήσει τη βοήθεια των φίλων της σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανατρέψει την τρομερή της μοίρα…

Οι φαν των θρίλερ και του σύγχρονου καλτ σινεμά θα την αγαπήσουν.  

Κατηγορία: Τρόμου

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ

Ηθοποιοί: Μάικα Μονρόε, Κέιρ Γκίλκριστ, Τζέικ Γουέρι

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b