MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Beth Hart έρχεται το καλοκαίρι για μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων

H rock star Beth Hart επιστρέφει στην Ελλάδα για μία μεγάλη συναυλία, στις 27 Ιουνίου 2018, στο θέατρο Βράχων. * H προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στις 12.00.

Monopoli Team

Η Beth Hart είναι μία Αμερικανίδα μουσικός, συνθέτης και τραγουδίστρια της Blues, Rock και σύγχρονης Electric Blues μουσικής από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. 

Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1972 στο Λος Άντζελες και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική όταν άκουσε μια μελωδία του Μπετόβεν. Έμαθε πιάνο και μόλις σε ηλικία τεσσάρων ετών έδωσε το πρώτο της «ρεσιτάλ». Από τα 15 της έκανε live εμφανίσεις και διεύρυνε τις μουσικές της γνώσεις. Μετά την κλασική μουσική, η μητέρα της τη μύησε στη τζαζ και στις φωνές της Μπίλι Χόλιντεϊ, της Έλλα Φιτζέραλντ και του Φρανκ Σινάτρα. Ο αδερφός της της έμαθε τους πανκ ήχους των Ραμόνς και των Ντεντ Κένεντις κι η ίδια τέλος στράφηκε στη ρέγκε, στη σόουλ και τη ροκ. Στα 18 της έβγαλε τον πρώτο της δίσκο «Immortal» και είχε σταθερή εργασία σε νυχτερινό κλαμπ του Λος Άντζελες. Το 1999 το τραγούδι της «LA Song (Out of This Town)» ακούστηκε στο 17ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς Μπέβερλι Χιλς.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος της είναι ο Black Coffee, όπου συνεργάζεται με τον Joε Bonamassa, που κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου 2018, ακολουθώντας το άλμπουμ Seesaw του 2013. 

Στα τέλη Νοεμβρίου 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει η ζωντανή ηχογράφηση της εμφάνισής της στο Royal Albert Hall τον Μάιο του 2018, με τίτλο “Live at the Royal Albert Hall”.

87 og
Δείτε το βίντεο κλιπ από το τραγούδι “LA Song”:

 

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b