MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ingrid Goes West

Α’ Προβολή, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η Ίνγκριντ, μια ψυχικά διαταραγμένη νεαρή γυναίκα, αποφασίζει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Εκεί, θα προσπαθήσει να γίνει φίλη με την Τέιλορ, μια σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μοιάζει να έχει την τέλεια ζωή. Σύντομα τα πράγματα παίρνουν μια πιο σκοτεινή τροπή και η συμπεριφορά της Ίνγκριντ μετατρέπεται σε κάτι όλο και πιο επικίνδυνο…

Ο Ματ Σπάισερ στο ντεμπούτο της σκηνοθεσίας του, επιχειρεί να αντιπαραβάλει τον “φανταχτερό” κόσμο του Instagram με αυτόν της πραγματικής ζωής. Το θέμα της ταινίας θα λέγαμε πως αποτελεί μια κριτική ματιά απέναντι στον κόσμο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, των ανθρώπων που κάνουν χρήση αυτών, την έλλειψη επικοινωνίας, αλλά και τη διάθεση συνεχούς προβολής!

Ingrid Goes West Header New 1050 591 81 s c1

Η ταινία Ingrid Goes West με μια προσεγμένη και απλή παραγωγή, χωρίς περιττές αναλύσεις και εντυπωσιασμούς καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, καταλήγοντας σε ένα φινάλε το οποίο λέει πολλά! 

Το σενάριο υπογράφει ο Ντείβιντ Μπράσον, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το βραβείο Waldo Salt Screenwriting στο Σάντανς για την ταινία. 

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b