MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όλα απ’ την Αρχή (The Bachelors)

Α’ Προβολή, Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ο Τζ. Κ. Σίμονς συναντά τη Ζιλί Ντελπί σε μια ταινία που φέρνει συνειρμούς από συμμετοχές των δύο ηθοποιών σε «ελληνικά» φιλμ («Ένας άλλος κόσμος» και «Πριν από το ηλιοβασίλεμα»).

Μετά το θάνατο της συζύγου του, ένας καθηγητής μαθηματικών μετακομίζει μαζί με τον έφηβο γιο του στο Λος Άντζελες, επιχειρώντας να κάνει μια νέα αρχή. Μια γλυκιά και όμορφη συνάδελφός του θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πένθος του αλλά εκείνος βουλιάζει όλο και πιο πολύ στην κατάθλιψη.

Δραματικές κορώνες, υπερβολικές ερμηνείες, καταθλιπτική ίντριγκα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων πρωταγωνιστών – όπως της Ζιλί Ντελπί που έχει τις καλύτερες ατάκες στην ταινία- να προσδώσουν λίγο κέφι στην ατμόσφαιρα. Όμως το βαρύ- όσο δεν πάει άλλο- σενάριο του Κερτ Βέλκερ («Sweet November») δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαφυγής.

Η ταινία «Όλα Απ’ Την Αρχή» είναι κραυγαλέα προσπάθεια εξερεύνησης της θλίψης και της απόγνωσης μέσα από τα μάτια των δυο ανδρών που χάνοντας την σημαντικότερη γυναίκα της ζωής τους, έχασαν κάθε όρεξη για ζωή. Το ίδιο θα νιώσετε κι εσείς βλέποντας ένα έργο που προσπαθεί με εκβιαστικά μέσα να συγκινήσει – ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κακό τον Σίμονς όσο εδώ  – και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θεατή με σωρεία κλισέ ή ανυπόφορων καταστάσεων πνιγμένων στην αφέλεια και τις δακρύβρεχτες σκηνές.

 

Κατηγορία: Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Κέρτ Βοέλκερ

Ηθοποιοί: Τζέι Κέι Σίμονς, Ζιλί Ντελπί, Τζος Γουίγκινς

 

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b