MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Once Upon a Prince

Α’ Προβολή, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Όταν η όμορφη Σουζάνα γνωρίζει τον γοητευτικό Νέιτ, ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Όμως, μια φωτογραφία του ζευγαριού στα ΜΜΕ είναι αρκετή για να ανατρέψει τη ζωή της, καθώς ο Νέιτ πρόκειται σύντομα να στεφτεί βασιλιάς στη χώρα του…

Παρόλο που το “Once Upon a Prince” δεν βασίζεται σε αληθινή ιστορία, η ιδέα της πλοκής για την τηλεοπτική ταινία προέρχεται απευθείας από το μυθιστόρημα της συγγραφέως Rachel Hauck, με τον ίδιο τίτλο, από τη σειρά μυθιστορημάτων της, “Royal Wedding”.

Οι βασιλικές ιστορίες γάμου φαίνονται πολύ ελκυστικές στις μέρες μας, πιθανότατα επειδή η Mέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν φέτος, αν και αυτή η δημιουργία του Hallmark Channel δεν φαίνεται να είναι για εκείνους. Στην ταινία, ο πρωταγωνιστής Νέιτ σύντομα θα στεφθεί βασιλιάς της Cambria, που είναι προφανώς ένα άλλο όνομα για την Ουαλία στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτό, βέβαια, τοποθετεί την ταινία γεωγραφικά, πιο κοντά στην πραγματική βασιλική οικογένεια της Ουαλίας, αλλά οι χαρακτήρες στην ταινία είναι εντελώς πλασματικοί.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρυ και της Μέγκαν, το ενδιαφέρον για τέτοιου είδους ιστορίες συνέχισε να αυξάνεται και μάλιστα ακόμα περισσότερο, ειδικά όταν πρόκειται για ιστορίες σύγχρονων πριγκιπών και πριγκιπισσών που ερωτεύονται.

Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί

Σκηνοθεσία: Άλεξ Ράιτ

Ηθοποιοί: Μέγκαν Παρκ, Τζόναθαν Κελτζ, Κέιλα Γουάλας

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b