MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, με ελεύθερη είσοδο, στο Θέατρο Ρεματιάς

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:30 σας υποδέχονται στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, ο Θάνος Ολύμπιος και η Λιζέτα Νικολάου σε ένα αφιέρωμα στον ποιητή-στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, υπό την συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας. Συμμετέχει φιλικά ο Βασίλης Πάτσιος.

Monopoli Team

Οι 3 παραπάνω τραγουδιστές οι οποίοι είναι αυθεντικοί ερμηνευτές τραγουδιών Μάνου Ελευθερίου, καθώς έχουν όλοι δισκογραφήσει κομμάτια σε πρώτες εκτελέσεις του κορυφαίου ποιητή-στιχουργού, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους με τον Μάνο Ελευθερίου καθώς και όλα τα γνωστά διαχρονικά τραγούδια του όπως τα: Μαλαματένια λόγια, Ο Άμλετ της Σελήνης, Ποιος την ζωή μου, Κάτω απ την μαρκίζα, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, Στων αγγέλων τα μπουζούκια, Διαθήκη, Το παλικάρι έχει καημό, η Σούστα κ.α., τραγούδια τα οποία έχουν μελοποιήσει κορυφαίοι συνθέτες όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Ηλίας Ανδριόπουλος κ.α.

Συνοδεύει 5μελής ορχήστρα: Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης, μπουζούκι: Λευτέρης Λαζάρου, ντραμς: Γιάννης Καλκάνης, μπάσο: Δημήτρης Μαργαρίτης, κιθάρα: Γιώργος Πατσιώτης.

Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου με ελεύθερη είσοδο και με προαιρετική την συνεισφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακούστε εδώ τα νέα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου που εμπιστεύθηκε πρόσφατα στον Θάνο Ολύμπιο και τα οποία έμελλαν να είναι τα τελευταία τραγούδια του κορυφαίου στιχουργού-ποιητή προτού φύγει από τη ζωή: 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο