MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Calexico για δεύτερη νύχτα στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Δύο μήνες πριν από την εμφάνιση της “Americana” μπάντας “Calexico” την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και ήδη τρεις κατηγορίες εισιτήριων, τα early bird, η Διακεκριμένη Ζώνη Α’ και η Διακεκριμένη Ζώνη Β’ είναι sold out!

Monopoli Team

Σημειώνεται πως και τα εισιτήρια και των υπόλοιπων κατηγοριών αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα. Έτσι λοιπόν, οι Calexico, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και η διοργανώτρια εταιρία, ανακοινώνουν πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον ημερομηνία, απόλυτα ταιριαστή με τη διαθεσιμότητα του αρχαίου μνημείου και το touring schedule της μπάντας. Οι Calexico λοιπόν θα εμφανιστούν για μία ακόμη βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018!

Από την Τουσόν της Αριζόνας, οι Calexico − που πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη πόλη στα σύνορα του Μεξικού με την Καλιφόρνια − μετράνε πάνω από 20 χρόνια καριέρας, με φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Στη μουσική τους, κράμα από παραδοσιακούς λάτιν ήχους (mariachi, conjunto, cumbia, tejano) και κάντρυ, τζαζ και post-rock, αποδίδεται ο όρος desert noir. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Ηρώδειο για πρώτη φορά, με επιτυχίες από όλη τη δισκογραφία του, όπως τα «Stray», «Falling from the Sky», «Crystal Frontier», «Missing», «Splitter» κ.ά., αλλά και με το νέο άλμπουμ τους, The Thread That Keeps Us, που κυκλοφόρησε μόλις στα τέλη Γενάρη.

Calexico2018 2

Η ψυχή και η καρδιά των Calexico, ο Joey Burns και ο John Convertino, στέλνουν το παρακάτω μήνυμα από τα backstage της απόλυτα επιτυχημένης περιοδείας τους στην Αμερική:

«Hey everybody, this is John and Joey. We are very excited! Another night has been added to Athens and we are very excited to come …Efharisto, we’ll see you soon, see you this summer, we can’t wait!» «Γεια χαρά! John και Joey εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Ένα ακόμη βράδυ προστέθηκε για την Αθήνα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε… Efharisto, θα σας δούμε πολύ σύντομα, αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε!»

Joey Burns, John Convertino – Calexic

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b