MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 Χριστουγεννιάτικα bazaar για καλό σκοπό

Mόλις μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα ανακαλύπτουμε όμορφα, πρωτότυπα, χειροποίητα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

4 – 10 Δεκεμβρίου, 10.00 – 20.00 | Ίδρυμα Μερόπειο (Διονυσίου Αρεοπαγίου 45)

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση αμκε – Hellenic Relief Foundation (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ. / HRF) και το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων διοργανώνουν ένα χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar με σκοπό την υποστήριξη 650 αδύναμων οικονομικά οικογενειών και μοναχικών ή ανήμπορων ατόμων. Για περισσότερα μπείτε εδώ. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Stray.gr 

9- 10 Δεκεμβρίου, 10.00 – 20.00 | Thission Lofts απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 123)

Για 14η χρονιά οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr μας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνουν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης. Εκεί θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χειροποίητα γούρια, διακοσμητικά αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ αλά και είδη για τα κατοικίδια. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

9- 10 Δεκεμβρίου, 10.00 – 19.00 | Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2)

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου που προστατεύει τα αδέσποτα ζώα. Εκεί θα βρεις βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τα δώρα των Χριστουγέννων, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει live πρόγραμμα με jazz, blues αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

bazaarcover

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Scars-Second change animal rescue Society

9 – 10 Δεκεμβρίου, 12.00 – 22.00 | Πολυχώρος ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46), Μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο

Το Scars φοράει τα γιορτινά του και μας περιμένει στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει για να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Διαθέσιμα προς πώληση θα είναι, μεταξύ άλλων, κούπες, ατζέντες, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια αλλά και παιχνίδια για τα κατοικίδια, ενώ θα υπάρχουν λιχουδιές, καφές και αναψυκτικά στο μπαρ. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Χριστουγεννιάτικο Βazaar από τη Φλόγα

15 – 16 – 17 Δεκεμβρίου, 11.00 – 18.00 | Αιγίου 9, Αθήνα

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ετοίμασε με πολλή αγάπη μικρά δωράκια, γιορτινά πράγματα και κατασκευές και μας περιμένει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου που βοηθάει οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Xριστουγεννιάτικο Bazaar από “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου”
15-16-17 Δεκεμβρίου, 18.00 – 23.00 | Six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Για μια ακόμα χρονιά ο σύλλογος ”Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου” που βοηθάνε τα εκατοντάδες αδέσποτα που είναι παρατημένα στον Ασπρόπυργο διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Six d.o.g.s. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Fotolia 71125958 Subscription Monthly M

Χριστουγεννιάτικο Βazaar από το Κέντρο Ζωής
16 -17 Δεκεμβρίου, 10.00 – 18.00 | Κέντρο Ζωής (Ιερά Οδός 42)

Το Κέντρο Ζωής, διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο του Bazaar, με σκοπό την συγκέντρωση οικονομικών πόρων – σημαντική προϋπόθεση για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα. Στο bazaar θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά και άλλα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το «Ξεblogάρισμα»

9 Δεκεμβρίου, 11.00 – 20.00 | 10 Δεκεμβρίου, 11.00 – 18.00 | Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο

Για 10η συνεχή χρονιά τo «Ξεblogάρισμα» διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο bazaar του, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017. Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν έργα τέχνης κρατουμένων, χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρα και ρακόμελα, βιολογικές μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και κουλουράκια. Ακόμη, πολλούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα, σε χαμηλές τιμές. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί και η λαχειοφόρος με πολλά δώρα, όπως διαμονή σε ξενοδοχεία, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Χριστουγεννιάτικο Βazaar από το Friends of Monde

15 Δεκεμβρίου, 17.00 – 23.00 | 16 Δεκεμβρίου, 10.00 – 23.00 | 17 Δεκεμβρίου, 11.00 – 14.00 | ΜΕΤApolis, Στοά Καϊρη 6, Αθήνα, 3ος όροφος

Το χριστουγεννιάτικο bazaar των Φίλων του Μόντε πραγματοποιείται από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο του ΜΕΤApolis στην Αθήνα, με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο χωριό Μόντε που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής. Στο bazaar οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χριστουγεννιάτικα δώρα, παραδοσιακά ουγκαντέζικα αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης και χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και των φίλων του Μόντε, όπως ζωγραφιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα κ.α. Στο bazaar θα πωλούνται επίσης φωτογραφίες των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Metapolis Photography Seminars και θα προβάλλονται βίντεο και φωτογραφίες από το χωριό Μόντε. Κατά τη διάρκεια του bazaar θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του χωριού Μόντε. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ. 

Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα αδέσποτα του Δήμου Κηφισιάς

18 – 19 Noεμβρίου, 11.00 – 18.00 | Εντευκτήριο Εκάλης, πλατεία Τζων Κέννεντυ, πλησίον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας

Bazaar για τα αδέσποτα του Δήμου διοργανώνει η Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Εντευκτήριο Εκάλης κι εκεί οι επισκέπτες θα βρουν πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα, από στολίδια, γούρια μέχρι και χρήσιμα αντικείμενα και αξεσουάρ. 

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b