MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο συγγραφέας του ιρλανδικού νουάρ, Stuart Neville, έρχεται στην Αθήνα

Τo Public Συντάγματος υποδέχεται τον συγγραφέα Stuart Neville, στις 27 Νοεμβρίου 2017 κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις κρυφές πτυχές της Αστυνομικής Λογοτεχνίας σε μια βραδιά με τον ίδιο, τον βασιλιά του ιρλανδικού νουάρ.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το μεγάλο ταξίδι στην Αστυνομική Λογοτεχνία συνεχίζεται από τα καταστήματα Public, τα οποία είναι συνεχώς κοντά σε εκείνους που αγαπούν το βιβλίο, με διαφορετικές ιδέες και προτάσεις δημιουργώντας κορυφαίες εμπειρίες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε μια βραδιά με τον Stuart Neville, στο Public Συντάγματος τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 21.00 (Είσοδος Ελεύθερη).

Ο Stuart Neville θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου και με τη συγγραφέα και μεταφράστρια των βιβλίων του Βάσια Τζανακάρη, ενώ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Ο Σέργιος Γκάκας, συγγραφέας και πρόεδρος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ θα απευθύνει χαιρετισμό.

Με το πρώτο του βιβλίο «Το φάντασμα του Μπέλφαστ» είχε δημιουργήσει αίσθηση διεθνώς και αυτός ήταν ο εναρκτήριος τίτλος μιας σειράς ιστοριών που ακολούθησαν, ενώ τιμήθηκε με το βραβείο «Los Angeles Times» στην κατηγορία αστυνομικού μυθιστορήματος.

Αν θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το βιβλίο του συγγραφέα με τίτλο “Πέπλο Σιωπής”, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, μπείτε εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b