MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Global Fashion Disruptors: Μία γιορτή για τη βιώσιμη μόδα με ελεύθερη είσοδο!

Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE διοργανώνουν το “Global Fashion Disruptors”, μια διήμερη γιορτή για τη Βιώσιμη Μόδα, στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2017 και είσοδο ελεύθερη.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει πάνελ ομιλιών, τεχνικά εργαστήρια για σχεδιαστές, Pop-Up Market σχεδιαστών βιώσιμης μόδας, Kids’ Corner με παιχνίδια για τους μικρούς, μελλοντικούς καταναλωτές, ανταλλακτικό παζάρι και σημείο ανακύκλωσης, έκθεση προσφύγων και Ελλήνων καλλιτεχνών, πρεμιέρα διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών με αντικείμενο τη βιώσιμη μόδα, καθώς και την απονομή βράβευσης του Διεθνούς Διαγωνισμού SOFE Global Fashion Disruptors. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν Street Dance Performers, Ethnic Food and Drinks Market και DJ set party. 

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται η Orsola de Castro, ιδρύτρια και Creative Director του παγκόσμιου κινήματος Fashion Revolution, ενώ στους συμμετέχοντες συγκαταλέγονται εδραιωμένοι επαγγελματίες και σχεδιαστές του κλάδου της ηθικής και βιώσιμης μόδας, επιστήμονες, εκπρόσωποι της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και ΜΚΟ, δημοσιογράφοι αλλά και καλλιτέχνες.

Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει τεχνικά εργαστήρια και εκπαίδευση γύρω από ζητήματα βιώσιμης μόδας, αποκλειστικά για σχεδιαστές και επαγγελματίες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και μπορείτε να κάνετε κράτηση της θέσης σας εδώ.

Fashrev 2017 impact 1

Πληροφορίες

Κυριακή 19/11: 11:00 – 24:00, Δευτέρα 20/11: 11:00 – 14:00

Κυριακή: Αγορά Κυψέλης, Δευτέρα: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης

Το event στο fb.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b