MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυριακή βράδυ με blockbuster πρεμιέρες

Oι Κυριακές του Οκτωβρίου είναι αφιερωμένες σε blockbuster πρεμιέρες και αυτός είναι ένας πολύ καλος λόγος για να μείνουμε σπίτι και συντονισμένοι στην COSMOTE TV!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η COSMOTE TV έχει φροντίσει για τους movie…”junkies”, με όλες τις Κυριακές του Οκτωβρίου να παίζουν αγαπημένα blockbusters. 

8/10, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Moonlight

thema cosmote highlits 2017 oktwvrios

Το Moonlight είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής του 2016 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Barry Jenkins. Βασίζεται στο θεατρικό έργο “In Moonlight Black Boys Look Blue” του Tarell Alvin. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στην 89η απονομή της Ακαδημίας ενώ είχε ακόμα 8 υποψηφιότητες (σκηνοθεσίας, σεναρίου και 2 ερμηνειών για τους θαυμάσιους Mahershala Ali και Naomie Harris). Πρωταγωνιστούν οι Ashton Sanders, Mahershala Ali, Shariff Earp και Duan Sanderson.

Η ταινία ακολουθεί το χρονικό από την παιδική ηλικία, την εφηβεία και την ενηλικίωση ενός νεαρού, αφροαμερικανικού, ομοφυλόφιλου άνδρα που μεγαλώνει σε μια φτωχογειτονιά του Μαϊάμι.

15/10, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Η Ρόζα της Σμύρνης

thema cosmote highlits 2017 oktwvrios 2

Πρόκειται για ταινία ελληνικής παραγωγής του 2016 με σκηνοθέτη τον Γιώργο Κορδέλλα και πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια, Λήδα Πρωτοψάλτη και Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα λογοτεχνικό μπεστ σέλερ, το “Ισμαήλ και Ρόζα”, που μιλάει για έρωτες με φόντο τραγικά ιστορικά γεγονότα. Στην Αθήνα του 1987 ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκθεση πάνω στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων της Σμύρνης όταν ξαφνικά ανακαλύπτει σε ένα τούρκικο παλαιοπωλείο ένα ματωμένο νυφικό. Αναζητώντας την ιστορία του καταλήγει στη Ρόζα, μια γηραιά κυρία που ζει με την εγγονή της και φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά από το παρελθόν της…

22/10, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα (Manchester by the Sea)

thema cosmote highlits 2017 oktwvrios 3

To Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα (Manchester by the Sea) είναι αμερικανική δραματική ταινία του 2016 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Kenneth Lonergan και πρωταγωνιστές τους Casey Affleck και Michelle Williams. Στα 89α βραβεία Όσκαρ κέρδισε σε 2 κατηγορίες: Α’ Ανδρικού ρόλου και πρωτότυπου σεναρίου, ενώ έλαβε υποψηφιότητα σε άλλες 4. Στις Χρυσές Σφαίρες του 2017 κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία. Επίσης, έλαβε υποψηφιότητα και σε άλλες 4 κατηγορίες. Στα BAFTA του 2017 έλαβε 6 υποψηφιότητες: καλύτερης ταινίας, σκηνοθέτη, Α’ Ανδρικού ρόλου, Β’ Γυναικείου ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου και μοντάζ. Κέρδισε στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού ρόλου και πρωτότυπου σεναρίου.

Η υπόθεση αφορά έναν καταθληπτικό και αποξενωμένο άντρα που καλείται να φροντίσει τον έφηβο ανηψιό του μετά τον θάνατο του πατέρα του.

29/10, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)

thema cosmote highlits 2017 oktwvrios 4

Πρόκειται για αμερικάνικη ταινία δράσης και Sci – Fi του 2017, Bασισμένη στο διάσημο μάνγκα των 80ς σε σκηνοθεσία του Rupert Sanders και πρωταγωνιστές τους Scarlett Johansson, Pilou Asbæk και Takeshi Kitano. 

Στο κοντινό μέλλον, η Major είναι η πρώτη στο είδος της: Είναι η μόνη που σώθηκε από μια τρομερή συντριβή και έχει αναλάβει να αφιερωθεί στην προσπάθεια να σταματήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες στον κόσμο.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b