MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Fun στο… σαλόνι με ταινίες για όλη την οικογένεια

Στην καρδιά του καλοκαιριού το σαλόνι μας μετατρέπεται σε θερινό σινεμά, ιδανικό hot spot για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Kάθε Παρασκευή βράδυ συντονιζόμαστε στην COSMOTE TV και απολαμβάνουμε all time classic οικογενειακές ταινίες!

Παρασκευή 7/7 | 20.15 | COSMOTE CINEMA 1HD

Little Loopers

the loopers cosmote

Ένας πρώην επαγγελματίας του γκολφ υποχρεώνεται να συνεισφέρει προσφέροντας κοινωνική υπηρεσία και συγκεκριμένα να το κάνει διδάσκοντας τους έφηβους να παίζουν γκολφ. Πρόκειται για μια οικογενειακή ξεκαρδιστική κωμωδία που είναι γυρισμένη σε σκηνοθεσία των Boyd Kestner και Scott Wood, ενώ πρωταγωνιστούν οι Boyd Kestner, Natalie Imbruglia και Rob Morrow. 

Παρασκευή 14/7 | 20.15 | COSMOTE CINEMA 1HD

Lost and Found

lost and found 2017 cosmote

Αφού τους στέλνουν να περάσουν το καλοκαίρι σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί, δυο μικρά αδέρφια θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού για να αποκαταστήσουν τη χαμένη περιουσία της οικογένειάς τους. Μια περιπέτεια με δόσεις μυστηρίου, ιδανική για οικογενειακές βραδιές σε σκηνοθεσία Joseph Itaya. Πρωταγωνιστούν οι Justin Kelly, Benjamin Stockham, Celeste Desjardins και Jason Patric.

Παρασκευή 21/7 | 20.15 | COSMOTE CINEMA 1HD

Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ (The Spiderwick Chronicles)

spiderwick cosmote tv 18july

Η οικογένεια Γκρέις αποφασίζει να εγκαταλείψει την Νέα Υόρκη και να εγκατασταθεί σε ένα αρχοντικό στην εξοχή. Μέχρι που μία μέρα ο ένας από τους δίδυμους αδελφούς ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες βιβλίο και αποφασίζει να το ανοίξει, αψηφώντας το σημείωμα που τον προετοίμαζε για το τι επρόκειτο να συμβεί μετά το άνοιγμα αυτού του βιβλίου. Από εκείνη την στιγμή η οικογένεια οδηγείται σε έναν αθέατο κόσμο γεμάτο ανεξήγητα περιστατικά, αλλά και παράξενα πλάσματα. Και τότε αρχίζει η περιπέτεια!

Πρόκειται για μια αγαπημένη ταινία φαντασίας, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Mark Waters, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Freddie Highmore, Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, David Strathairn και Nick Nolte.

Παρασκευή 28/7 | 20.15 | COSMOTE CINEMA 1HD

Δίδυμοι μπελάδες (Τhe Parent Trap)

parent trap 2017 cosmote

Δύο πανομοιότυπες δίδυμες, δεν γνωρίζουν η μία την ύπαρξη της άλλης καθώς είχαν χωριστεί από μικρές. Οι δυο αδερφούλες θα συναντηθούν στη θερινή κατασκήνωση, όπου όταν θα αντιληφθούν τι έχει συμβεί, θα καταστρώσουν ολόκληρο σχέδιο επανένωσης των γονιών τους. Αγαπημένη οικογενειακή ταινία, μια κωμωδία για μικρούς και μεγάλους. Σε σκηνοθεσία της Nancy Meyers και με πρωταγωνιστές τους Lindsay Lohan, Dennis Quaid και Natasha Richardson.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b