Φεστιβάλ Βαρβάρας στη Χαλκιδική
Για 18η χρονιά θα γίνει το φεστιβάλ Βαρβάρας που λαμβάνει χώρα στη ορεινή περιοχή Βαρβάρα της Χαλκιδικής 3 με 5 Αυγούστου.

Monopoli Team
17.07.2017
A
A
Το φεστιβάλ είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής.
Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις που παράλληλα αποτελεί και μια θαυμάσια ευκαιρία διακοπών. Ο επισκέπτης θα παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα θ’ απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. υψόμετρο), τη φυσική ομορφιά του τόπου και της ορεινής Χαλκιδικής καθώς και να γευθεί τη περίφημη τοπική κουζίνα.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες από τον Διονύση Σαββόπουλο, Μελίνα Κανά, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Βασίλη Καρρά, τον Ψαραντώνη.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, με την Όλια Λαζαρίδου ξανά στην Οικία Ιλίτς