MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 14-16/07: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 7-9/7 Ιουλίου επιλέγουμε θέατρο, ζωγραφική για χαρούμενα παιδιά, μπόλικο παιχνίδι και πολλά άλλα!

 
 
Walker Race στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
 
walker race sto kpisn

Σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά διαγωνίζονται με ποδήλατα ισορροπίας σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Νικητής είναι αυτός που θα τερματίσει πιο γρήγορα, κερδίζοντας ένα κανονικό ποδήλατο με πετάλια! Οι μικροί μας φίλοι έρχονται με τα ποδήλατά τους, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους. Δεν απαιτείται προηγούμενη αγωνιστική ή αθλητική εμπειρία. Όλους τους συμμετέχοντες θα τους περιμένει το δικό τους αναμνηστικό δίπλωμα και μια έκπληξη. Απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 5 ετών και πρόκειται να διαρκέσεις από τις 11.00 έως τις 13.00.

Τιμές; είσοδος ελεύθερη
Πότε; Σάββατο 15 Ιουλίου στις 11.00
Πού; ΚΠΙΣΝ

 

Καγιάκ στο κανάλι του ΚΠΙΣΝ

KAGIAK STO KPISN WEEKEND

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η γνωριμία μικρών και μεγάλων με το άθλημα του καγιάκ, βασισμένη στο περιεχόμενο και τη δομή των προγραμμάτων της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ. Η επαφή με το νερό στις εγκαταστάσεις του Καναλιού αποτελεί επιπλέον μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσει κανείς το ΚΠΙΣΝ όχι περπατώντας αλλά… κωπηλατώντας! Απευθύνεται σε παιδιά από άνω των 12 ετών & ενήλικες. Σημειώνεται πως ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά 30 λεπτά! Απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη

Πότε; Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου 2017,  17.30 – 20.00

Πού; ΚΠΙΣΝ

 
 
KPISN BABIES EKDILWSH DWREAN IOULIOS WEEKEND

 

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τέχνης και των συναισθημάτων ξεκινά, με επιβάτες τους λιλιπούτιους φίλους μαζί με τους γονείς τους. Χρησιμοποιώντας τα βασικά υλικά των εικαστικών τεχνών, το χρώμα, τη γραμμή και το σχήμα, και τους ήχους και τις μυρωδιές του περιβάλλοντος χώρου, τα παιδιά μέσα απ’ το παιχνίδι και τη δημιουργία διεγείρουν τις αισθήσεις τους, ανακαλύπτουν συναισθήματα, γνωρίζουν το σώμα τους και κατανοούν τον κόσμο καλύτερα. Ο κύκλος των προγραμμάτων μπορεί να παρακολουθηθεί ολόκληρος ή και ανά πρόγραμμα ξεχωριστά. Για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος προτείνεται τα παιδιά να φορούν άνετα και πρόχειρα ρούχα. Απευθύνεται σε παιδιά 1 έως 3 ετών και τους γονείς τους. Δεκτές έως 35 συμμετοχές!

 
 
Κόστος συμμετοχής; ελεύθερη είσοδος
Πότε; ΠΣΚ 7-9/7, 18.30 – 19.30
Πού; ΚΠΙΣΝ

GameAthlon 4 στο γήπεδο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου
game athlonn weekend kid ioulios 2017

Το GameAthlon επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και μας περιμένει το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, για πολλά τουρνουά, διαγωνισμούς, δράσεις και εκθέματα όπως League of Legends, 5v5, FIFA, Fighting Games, Racing Games, Cosplay και άλλα. Επιπλέον, στο event θα δούμε όλους τους τελικούς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα The League, αλλά και το Fight For Your Food X The League ειδικά για το League of Legends. Οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες θα δώσουν ένα show ηλεκτρονικού αθλητισμού στο stage του GameAthlon. Απευθύνεται σε παιδιά από 13 έως 17 ετών.

Κόστος συμμετοχής; είσοδος ελεύθερη
Πότε; Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, 11.00-22.00
Πού; Γυμναστήριο Tae Kwon Do, Π. Φάληρο

Balloon Day στο Εργοτάξιον
balloon day weekend kid ioulios 2017

Τα σχολεία έκλεισαν και η ανάγκη για παιχνίδι και ξεγνοιασιά είναι μεγάλη για τους μικρούς μας φίλους. Ο μπαλονοκατασκευαστής MrTwister ήρθε για να μας “δροσίσει” με τα καλοκαιρινά – και όχι μόνο – μπαλόνια του και περιμένει τους μικρούς μας φίλους για μάθουν μαζί βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται μια μπαλονοκατασκευή από το μηδέν. Θα ακολουθήσουν πολύχρωμα παιχνίδια μετά την ολοκλήρωση του μπαλονο-εργαστηρίου καθώς τα παιδιά δεν θα μάθουν μόνο πώς μπορούν να φτιάξουν ένα μπαλόνι, αλλά και πώς να παίζουν με αυτό. Θα ακολουθήσει μπαλονοκατασκευή έκπληξη φτιαγμένη αποκλειστικά για κάθε παιδί από τον MrTwister. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών έως 12.

Τιμές; Γενική είσοδος 5€

Πότε; Σάββατο 16.00-18.00 & Κυριακή 12.00-14.00

Πού; Τεχνοχώρος Εργοτάξιον 

Βραδινή Ξενάγηση στο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

asteroskopeio athinwn ksenagisi weekend kid ioulios 2017

Για τους σκοπούς της επιμόρφωσης σε θέματα αστρονομίας, στα πλαίσια του Προγράμματος “Ανοιχτές Θύρες” της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, δημιουργήθηκε στο Ινστιτούτο Αστρονομίας και Αστροφυσικής το Κέντρο Επισκεπτών. Βασικός στόχος του Κέντρου Επισκεπτών είναι η διάχυση αστρονομικών γνώσεων στα νέα παιδιά και η πληροφόρηση τους για τα νέα επιτεύγματα και ανακαλύψεις της Αστρονομίας. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με την οργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων και με νυχτερινές παρατηρήσεις με το 62 εκ. διοπτρικό τηλεσκόπιο Newall στην Πεντέλη και με το 1.2μ κατοπτρικό τηλεσκόπιο του Αστρονομικού Σταθμού Κρυονερίου. Επιπλέον, το Κέντρο παράγει βίντεο ταινίες με αστρονομικό περιεχόμενο, οι οποίες και παρουσιάζονται στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων. Απευθύνεται σε παιδιά από 13 ετών έως και 17.

Τιμές; γενική είσοδος 5€ και για μαθητές 2.5€
Πότε; ΠΣΚ, 20.00
Πού; Εθνικό Αστεροσκοπέιο Αθηνών 


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b